fbpx

Popsenteret

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

Selskap og konferanse

Lokalene fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å holde heldagsarrangementer og selskaper fra 30 til 450 gjester. Med store tilgjengelige uteområder, takterrasse og bakgård er dette et utmerket sted å holde arrangementer. 

Toppetasjen:
Egner seg godt til alle sosiale begivenheter. Med komplett oppsett av AV-teknikk og effektbelysning, to barer, lounge område, te-kjøkken, garderobe, WC og egen takterrasse, i tillegg til panoramautsikt over hele Schous kulturbryggeri, er dette ett av Oslos mest sentrale og unike selskap og konferanselokaler.

Lille Oslo:
Dette er den perfekte arena for ditt neste selskap, event eller arrangement. Med fasiliteter som bar, fullverdig scene, garderobe, WC, egen inngang og tilgang til stort uteområde, gir Lille Oslo en helt unik opplevelse med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og hyggelig personell.

Foajeen:
Foajeen finner du rett innenfor hovedinngangen i 1. etasje. Her finner du fantastiske kunstverk av Christopher Nielsen, scenetrosser i taket, stemningsfull lyssetting i tillegg til musikkobjekter i skjønnforening. Ønsker du en stemningsfull mottagelse, mingle, messe eller event område fungerer foajeen svært godt til slike arrangementer.

Se flere lokaler

Jakobs Hage

RoofGarden

Furuholmen

Priser fra 1100,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig.

Kontakt oss - Popsenteret

Nyhetsbrev

2 + 11 =

Call Now ButtonRing oss nå!