fbpx

Popsenteret

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

Hjem » Selskapslokaler » Popsenteret

Selskap og konferanse

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Fleksible lokaler av ulik størrelse og omfang, grupperom, pausearealer og museumsutstilling- noe som gjør det mulig å holde heldagsarrangementer og selskaper fra 30 til 250 gjester. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap, enten det er på dagen eller som kveldsarrangement– rett ved Schous bryggeri på Løkka! 

Toppetasjen:
Egner seg godt til alle sosiale begivenheter. Med komplett oppsett av AV-teknikk og effektbelysning, to barer, lounge område, te-kjøkken, garderobe, WC og egen takterrasse, i tillegg til panoramautsikt over hele Schous kulturbryggeri, er dette ett av Oslos mest sentrale og unike selskap og konferanselokaler.

Lille Oslo:
Stemningsfullt lokale i fjerde etasje med tilhørende takterrasse. Med fasiliteter som projektor, lyd- og lysanlegg, effektbelysning på vegger, bar- og loungeområdet, garderobe og toaletter, passer Toppetasjen til de aller fleste anledninger.

Størrelse:ca 190m2 + takterrasse

Kapasitet:150 stående/ 80 sittende/ 54 langbord

Passer til:Konferanser, møter, kurs, kick off, sommerfest og julebord

1. etasje/ Kaféscenen:Fleksibelt lokale med mange muligheter. Med fasiliteter som scene med lyd- og lysanlegg, projektorer, effektbelysning på vegger og tak, egen bar og serveringområde, garderobe og toaletter, passer Kaféscenen til de aller fleste anledninger.

Størrelse:ca 350m2 + Scene

Kapasitet:240 stående/ 120 sittende/ 120 langbord

Passer til:Konferanser, møter, kurs, kick off, sommerfest og julebord

1. etasje/ Flipper’n:Flipper’n ligger rett innenfor hovedinngangen i 1. etasje. Her finner du fantastiske kunstverk av Christopher Nielsen, scenetrosser i taket, stemningsfull lyssetting i tillegg til musikkobjekter i skjønnforening. Ønsker du en stemningsfull mottagelse, mingle, messe eller eventområde fungerer Flipper’n svært godt til slike arrangementer.

Størrelse:ca 190m2 + Foajee og garderobeområde

Kapasitet:150 stående/ 80 sittende

Passer til:Mottagelse, messer, mingling, intimkonserter, pauseareal m.m.

Se flere lokaler

Jakobs Hage

RoofGarden

Furuholmen

Kontakt oss - Popsenteret
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!