fbpx

Elvelangs

Elvelangs ligger med Akerselven som nærmeste nabo, i Brugata i Oslo sentrum. Kjøkkenet ligger på opphøyning i rommet, noe som gir en mulighet til å følge med på kokkene som lager maten. Før man går til bords kan et glass nytes i loungen foran peisen eller ved vinduene med Akerselven få meter unna.

 

Hjem » Selskapslokaler » Elvelangs Selskapslokale

40-80 sittende gjester

Kan leies til events

Brugata 19

Langs Akerselven

Velkommen til et lunt og hyggelig selskapslokale i hjertet av Oslo. Elvelangs passer utmerket til konfirmasjon, bursdagsfest, julebord og andre events. Lokalet egner seg også godt til kurs- og konferanse med påfølgende middag. Vi stiller med lyd og projektor dersom det er ønskelig. 

Elvelangs har et stort og åpent rom med peis, lounge, delikate sofagrupper og en lun atmosfære. Etter middagen kan vi rydde plass til dans og moro utover kvelden. 

Det er plass til 80 sittende gjester og vi har skjenkebevilgning for lukkede selskaper. Det er derfor ikke lov med medbragt drikke. 

Her er det Real Mat sine kokker som står for maten – noe du vil merke på smaken. 

Se flere lokaler

Jakobs Hage

Kraft

Furuholmen

Kontakt oss - Elvelangs
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!