Konfirmasjon i Oslo

Konfirmasjonsdagen er en spesiell dag for konfirmant, foreldre og gjester. Alt skal gå sømløst og det meste skal handle om konfirmanten selv. Vi har flere løsninger og pakker rundt konfirmasjon. Det er mulig å bestille mat hjem eller vi kan stille med eget og egnet selskapslokale for dere og konfirmanten. 

Konfirmasjons

lokaler i Oslo

Vi har flere lokaler i Oslo sentrum og noen som ligger på Oslo vest og Oslo øst. Elvelangs er et perfekt lokale for konfirmasjon i sentrum av Oslo. Lokalet har utsikt over Akerselven med vinduer som gjør det lyst og fint. Det er også egen lounge med sofa og peis.  På Oslo øst har vi også et fint og rimelig lokale som egner seg godt til konfirmasjon. Økern selskapslokaler har som Elvelangs en et fint område foran peisen som egner seg godt til konfirmasjon. Her kan vi gjøre det intimt og hyggelig for gjestene. 

 

Mat til konfirmasjonen

Vi har flere forskjellige konfirmasjonspakker sammen med leie av lokalene og servitører. Det er også selvsagt mulig at vi leverer maten som koldtbord catering til konfirmasjonen hjemme dersom dette er ønskelig. Under har vi satt opp populære retter og lokaler til konfirmasjonsfeiringen. 

Populær mat til konfirmasjon

Tapasmeny 1

3 retters Real meny

Tapasmeny 2

Lokaler til konfirmasjon

Sentrum Selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs er et romslig lokale du kan holde ditt neste selskap, event eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset. Her kan vi by på et fantastisk rom med peis, lounge, store og fine sofagrupper og flott utsikt over Akerselven. Klikk for mer info. 

Firmafest

Les mer

Events

Les mer

Julebord

Les mer

Sommerfest

Les mer

Utleie av kokk og servitører

Les mer

Catering

Les mer

Kontakt oss - Konfirmasjon

6 + 3 =

Call Now ButtonRing oss nå!