Konfirmasjon i Oslo

Finn herlig mat og flotte lokaler til konfirmasjonen

Vi har flere forskjellige konfirmasjonspakker sammen med leie av lokalene og servitører. Det er også selvsagt mulig at vi leverer maten som koldtbord catering til konfirmasjonen hjemme dersom dette er ønskelig. Under har vi satt opp populære retter og lokaler til konfirmasjonsfeiringen.

Konfirmasjon i Oslo

Konfirmasjonsdagen er en spesiell dag for konfirmant, foreldre og gjester. Alt skal gå sømløst og det meste skal handle om konfirmanten selv. Vi har flere løsninger og pakker rundt konfirmasjon. Det er mulig å bestille mat hjem eller vi kan stille med eget og egnet selskapslokale for dere og konfirmanten. 

Konfirmasjonslokaler i Oslo

Vi har flere lokaler i Oslo sentrum og noen som ligger på Oslo vest. St. Olav  er et perfekt lokale for konfirmasjon i sentrum av Oslo. Lokalet har utsikt over Akerselven med vinduer som gjør det lyst og fint. Det er også egen lounge med sofa og peis. 

Mat til konfirmasjonen

Vi har flere forskjellige konfirmasjonspakker sammen med leie av lokalene og servitører. Det er også selvsagt mulig at vi leverer maten som koldtbord catering til konfirmasjonen hjemme dersom dette er ønskelig. Under har vi satt opp populære retter og lokaler til konfirmasjonsfeiringen. 

Utvalgte lokaler til konfirmasjon

St. Olav selskapslokale

St.Olav er et flott og varmt lokale mitt i sentrum. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. 

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs er et romslig lokale du kan holde ditt neste selskap, event eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset. Her kan vi by på et fantastisk rom med peis, lounge, store og fine sofagrupper og flott utsikt over Akerselven. Klikk for mer info.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Utvalgte matretter til konfirmasjon

Tapasmeny 1

Real Buffet

Fingermat

Kontakt - Konfirmasjon

8 + 5 =

Call Now ButtonRing oss nå!