Selskapslokaler i Oslo

Selskapslokaler i Oslo for deg som skal holde fest! Vi har flere fantastiske lokaler til firmafest, bryllup, kick off, sommerfest eller andre selskaper. Alle våre lokaler ligger i Oslo sentrum. Roofgarden er en oase perfekt for grilling og sol på varme sommerdager – med utsikt over Oslo by! Real Mat har selskapslokaler som passer enhver anledning.

Portal Skøyen Selskapslokaler

Lokalet passer perfekt for blant annet selskap, bursdager, bryllup og firmafest. Vårt nyeste lokale ligger på Skøyen og byr på nyoppussede fasiliteter. Med 500 kvm gulvflate i 6 etasjers atrium er dette ett av våre største selskapslokaler. Stor scene, sitteplasser på ulike nivåer og stor takhøyde gir ett dynamisk lokale med mange muligheter. RealMat har ett stort kjøkken her med muligheter for matkurs og påfølgende fest. Passer bra til større arrangementer, bryllup, firmafest og kick-off! Les mer her!

 

Sentrum selskapslokale

I Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære. Lokalet har en flott entre store møterom med mange muligheter for ett stort arrangement. Her kan det rigges til for dansegulv, DJ og bar etter middagen. Les mer om Sentrum selskapslokale her

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs er et romslig lokale hvor du kan ha ditt neste selskap, event eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset. Her kan vi by på et fantastisk rom med peis, lounge, store og fine sofagrupper og flott utsikt over Akerselven. Dette er et lokale som byr på lun atmosfære og god stemning mitt i hjertet av Oslo sentrum! Les mer her. 

 

Kulturkirken Jakob selskapslokale

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Lydanlegget berømmes som et av de beste i landet. Flygelet likeså. Dette er lokalet du drømmer om. Kirkerommet har en takhøyde på 18 meter og gir en fantastisk atmosfære til ditt arrangement. Send oss en henvendelse dersom Kulturkirken Jakob kan være det neste stedet for ditt arrangement. 

 

Økern selskapslokale

Velkommen til et stilig og romslig lokale på Økern! Vi kan dele opp lokalet i flere soner med middag foran peisen og kaffe i den deilige sofakroken vår. Perfekt for bryllup, dåp, navnedag, konfirmasjoner og andre hyggelige arrangementer. Vi elsker å lage mat. Sammen med våre kokker setter dere sammen egen drømmemeny! 
Les mer om Økern selskapslokale her!

 

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Les mer om Jakobs Hage her! 

 


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

11 + 1 =