fbpx

Selskapslokaler i Oslo

Flotte, elegante og nyoppussede selskapslokaler i Oslo sentrum. Vi har også lokaler på takterasse med utsikt over Oslo, og egen bakgård ved Kulturkirken som passer til sommerfesten.

Anledninger
Alle lokaler
Julebord
Firmafest
Sommerfest
Kick off
Bryllup
Konferanse
Konfirmasjon
Alle områder
Alle områder
Sentrum
Vest
Øst
St Hanshaugen
Grünerløkka
Pris
Alle
Normal ($$)
Eksklusivt ($$$)

Roofgarden

Oslo sentrum

Jakobs Hage

Oslo sentrum

Kraft

St Hanshaugen

Popsenteret

Grünerløkka

Kulturkirken Jakob

Oslo sentrum

Doga

Oslo sentrum

Stortingsgata

Oslo sentrum

Tivander

Oslo sentrum

Tullinløkka

Oslo sentrum

Sentrum

Oslo sentrum

Stortingstata Kurs & Konferanse

Oslo sentrum

St. Olav

Oslo sentrum

Elvelangs

Oslo øst

Furuholmen

Oslo sentrum

Selskapslokaler i Oslo for deg som skal holde fest! Vi har flere flotte lokaler til firmafest, bryllup, kick-off, julebord, sommerfest eller andre selskaper og events. Alle våre lokaler ligger i Oslo. Fra RoofGarden som er en rooftop oase med utsikt over Oslo til Kulturkirken Jakob for storslåtte selskaper hele året, kan vi levere et bredt spekter av selskapslokaler som passer til enhver anledning.

I våre selskapslokaler kan vi holde events og arrangementer fra 15-300 sittende gjester. Lokalene er særdeles godt egnet til alt fra små intime arrangementer til bryllupsfeiring, produktlanseringer, firmafester, forretningsarrangementer og det meste annet som inkluderer lokaler, mat, drikke, servitører og borddekking. Det er også mulighet for å gjøre selskapet eller arrangementet mer spennende med feks casino, dj´s, artister og annet. Kontakt oss så bistår vi med alt fra a-å.

St Olav selskapslokale

St.Olav er et flott og varmt lokale mitt i sentrum. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. 

Kraft selskapslokale

Selskapslokalene på Kiellandsplass er plassert i toppetasjen, er helt nye og spektakulære. Her er det mye detaljer! Store flater og flott arkitektur gjør dette til et av de mest spennende lokalene å holde fest i Oslo. 

Furuholmen selskapslokale

Lokalene på beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. 

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs ligger med Akerselven som nærmeste nabo, i Brugata i Oslo sentrum. Kjøkkenet ligger på opphøyning i rommet, noe som gir en mulighet til å følge med på kokkene som lager maten. Før man går til bords kan et glass nytes i loungen foran peisen eller ved vinduene med Akerselven få meter unna.

Popsenteret konferanse og selskapslokaler

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Klikk for å lese mer. 

CSS is here

Kontakt oss - Selskapslokaler
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottatt av oss.
Ring oss nå!