Selskapslokaler i Oslo sentrum

Finn det perfekte lokalet til din neste fest!

Selskapslokaler i Oslo sentrum og Oslo vest for deg som skal holde fest! Vi har flere flotte lokaler til firmafest, bryllup, kick-off, julebord, sommerfest eller andre selskaper og events. Alle våre lokaler ligger i Oslo. Fra RoofGarden som er en rooftop oase med utsikt over Oslo til Kulturkirken Jakob for storslåtte selskaper hele året, kan vi levere et bredt spekter av selskapslokaler som passer til enhver anledning.

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Klikk for å lese mer.

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Klikk for å lese mer. 

Sentrum Selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Portal Skøyen Selskapslokale

Vårt nyeste lokale ligger på Skøyen og har nyoppussede fasiliteter. Med 500 kvm gulvflate i 6 etasjers atrium er dette et av våre største selskapslokaler. Stor scene, sitteplasser på ulike nivåer og stor takhøyde gir ett dynamisk lokale med mange muligheter. Klikk for mer info. 

Popsenteret konferanse og selskap

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

Økern Selskapslokale

Velkommen til et stilig og romslig lokale på Økern! Vi kan dele opp lokalet i flere soner med middag foran peisen og kaffe i den fine sofakroken. Perfekt for bryllup, dåp, navnedag, konfirmasjoner og andre hyggelige arrangementer. Klikk for mer info. 

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs er et romslig lokale du kan holde ditt neste selskap, event eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset. Her kan vi by på et fantastisk rom med peis, lounge, store og fine sofagrupper og flott utsikt over Akerselven. Klikk for mer info. 


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

3 + 15 =

Call Now ButtonRing oss nå!