Catering i Oslo

Catering av tapas, fingermat, grillmat, julemat, streetfood, Asiatisk mat og mer.

Catering i Oslo til selskap, møter, konfirmasjon, minnestund eller andre anledninger der det er behov for mat. Vi kan legge til rette for at festen blir topp med anretning av maten sammen med våre kokker og servitører. Se våre menyer eller ta kontakt om dere ønsker å sette opp menyene selv. Klikk for å lese mer.

Real Mat satser på mat av høy kvalitet laget fra bunnen av. Vi er en high-end cateringleverandør for events arrangementer i Oslo og omegn. Samtidig kan vi tilby flotte selskapslokaler både under åpen himmel og inne i lune og hyggelige omgivelser. Vårt team av fantastiske kokker kommer fra forskjellige bakgrunner og det gjør at vi lager våre menyer med stor kreativitet

Her finner du ferdige og utprøvde menyer. Maten vår er leken, trendy og smakfull. Samtidig er vi selvsagt med på å sette opp en helt egen meny til deres arrangement. Våre menyer inneholder alt fra tapas og fingermat til flere retters luksusmenyer – laget fra bunnen av. Vi er superstolte av 5 stjerner både Google og Facebook.

Tapas & fingermat

Velg gjerne en av våre ferdige, populære og utprøvde menyer! Eller plukk selv for å sette sammen etter ønsker. Ved allergier eller andre utfordringer hjelper vi med å sette opp en pakke så alle blir fornøyde. 

Grillmat

Vi har flere grillmatmenyer å velge mellom. Her kan vi også sette opp egne menyer. I forbindelse med selskap i et våre ute- eller innelokaler kan vi også grille og servere for selskapet. 

Selskapsmat

I forbindelse med selskap kan vi enten kjøre maten ut eller om det leies et lokale via oss får dere maten servert direkte fra våre kjøkken. 

Koldtbord

Koldtbord er populært til alle slags selskaper og anledninger. Vi har satt opp en meny  som passer veldig godt til mye. Her er det også mulighet til å plukke og lage etter egne ønsker. 

Gryteretter

Velg blant våre fire gryteretter.  Biffgryte, viltgryte, marokkansk lammegryte eller kyllinggryte.  

Street food

Velg blant tre herlige streetfood menyer. Street food asian fusion, street food americas eller sliders meny.

Møtemat og overtidsmat

Trenger dere mat til møte, kurs og konferanse eller overtidsmat? Vi bringer og henter. Se også bestillingsskjema som ligger nederst på siden. 

Buffet

Se våre buffetmenyer. Her er det også muligheter for å velge en av våre utprøvde og populære menyer, eller vi kan sette opp noe spesielt for selskapet.

Asiatisk

Vi tilbyr smakfulle asiatisk retter til alle årets tider. Asiatisk Street food, asiatisk julemeny eller asiatisk buffet?

Julemat

Velg mellom flere menyer og retter til årets julebord eller julelunsj. 

Vegetarmat

Vegetarmat er i vinden! Vi har laget en herlig meny med 10 forskjellige retter. Det er også her mulig å sette sammen meny etter ønsker.

Lunsj

Her kan du bestille lunsjbuffet og lunsjbokser. Vi har fire forskjellige og spennende varianter av boksene.


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

12 + 10 =

Call Now ButtonRing oss nå!