fbpx

Minnestund i Oslo

Trenger dere mat og/eller lokaler til minnestunden? Vi serverer det dere måtte ønske. Vi har flere passende lokaler til minnestunden.

Det finnes ikke noen regler på hva slags mat som serveres til minnestund. Vi leverer ofte tapas og snitter til mat og mineralvann til drikke. Etter maten serveres gjerne kaffe og kaker.

Lokaler til minnestund 

Vi har flere lokaler å velge mellom til minnestunden, men vi anbefaler Sentrum selskapslokale, da er fint og dempet mitt i Oslo sentrum. 

Elvelangs er et romslig lokale hvor du kan ha ditt neste selskap eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset.

Se alle våre lokaler her!

Mat til minnestunden

Vi har ulike pakker sammen med leie av lokalene og servitører. Det er også selvsagt mulig at vi leverer maten som koldtbord catering til minnestunden hjemme, dersom dette er ønskelig. 

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha minnestunden så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info.

Maten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr.

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

I våre selskapslokaler kan vi holde events og arrangementer fra 15-300 sittende gjester. Lokalene er særdeles godt egnet til alt fra små intime arrangementer til bryllupsfeiring, produktlanseringer, firmafester, forretningsarrangementer og det meste annet som inkluderer lokaler, mat, drikke, servitører og borddekking. Det er også mulighet for å gjøre selskapet eller arrangementet mer spennende med feks casino, dj´s, artister og annet. Kontakt oss så bistår vi med alt fra a-å.

Våre lokaler: 

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Klikk for å lese mer. 

St. Olav selskapslokale

St.Olav er et flott og varmt lokale mitt i sentrum. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. Les mer her.

Kraft selskapslokale

Selskapslokalene på Kiellandsplass er plassert i toppetasjen, er helt nye og spektakulære. Her er det mye detaljer! Store flater og flott arkitektur gjør dette til et av de mest spennende lokalene å holde fest i Oslo. 

Furuholmen selskapslokale

Lokalene på beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap. Les mer.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Les mer her.

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs ligger med Akerselven som nærmeste nabo, i Brugata i Oslo sentrum. Kjøkkenet ligger på opphøyning i rommet, noe som gir en mulighet til å følge med på kokkene som lager maten. Før man går til bords kan et glass nytes i loungen foran peisen eller ved vinduene med Akerselven få meter unna. Se mer her.

Popsenteret konferanse og selskapslokaler

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka! Les mer.

Lokaler til konfirmasjonen

Furuholmen

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Elvelangs

Elvelangs er et hyggelig lokale med utsikt til Akerselven.

St. Olav

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Firmafest

Kick-off

Julebord

 

Sommerfest

Utleie av kokk og servitører

Catering

 

Kontakt oss - Minnestunden

6 + 10 =

Ring oss nå!