fbpx

Sommerfest i Oslo

Fra flotte Jakobs Hage ved kulturkirken, til høye RoofGarden takterasse – vi har lokaler både ute og inne til årets sommerfest!

Lokaler til sommerfesten

RoofGarden

Roofgarden er det perfekte utgangspunkt for årets sommerfest!

RoofGarden

Roofgarden takterasse er det perfekte utgangspunkt for årets sommerfest!

Jakobs Hage

Med Kulturkirken Jakob som nærmeste nabo, og med en intim og flott atmosfære blir det fort god stemning i sommervarmen.

Jakobs Hage

Med Kulturkirken Jakob som nærmeste nabo, og med en intim og flott atmosfære blir det fort god stemning i sommervarmen.

Kraft

Unikt lokale med aner tilbake til tidlig 1900-tall og kjøttmarkedene i gamle «meat district» i New York. Stor terrasse for lange sommerkvelder!

Kraft

Unikt lokale med aner tilbake til tidlig 1900-tall og kjøttmarkedene i gamle «meat district» i New York. Stor terrasse for lange sommerkvelder!

Popsenteret

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper.

Popsenteret

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper.

Furuholmen

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Furuholmen

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Elvelangs

Flott lokale med Akerselven som nærmeste nabo.

Elvelangs

Flott lokale med Akerselven som nærmeste nabo.

Doga

Fantastiske muligheter til alle typer selskaper, møter og konferanser!

Doga

Fantastiske muligheter til alle typer selskaper, møter og konferanser!

Fra flotte Jakobs Hage ved kulturkirken, til høye RoofGarden takterasse - vi har lokaler både ute og inne til årets sommerfest! På samme måte som med jula er sommeren da vi tenker at det passer med en real fest. Det er da man skal klappe seg selv på skulderen for en god jobb, og kose seg i hyggelig lag med kollegene. På sommerfesten skal alle slappe av i hyggelig lag. Organiseringen av festen hjelper vi selvsagt til med. På RoofGarden har vi hatt mange sommerfester og vi gleder oss like mye som alle til å feire at sola har kommet!

Sommerfest budsjett

Om dere planlegger firmafest ønsker man selvsagt at alt skal blir best mulig innenfor de rammene som legges vet vi dette på forhånd vil det bidra til at vi at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte. Så er det jo ofte greit å  lage et budsjett siden en sommerfest fort kan “ta litt av”. Derfor kan vi hjelpe til med planleggingen av dette.

Vi har lokaler som passer i alle størrelser, både ute og inne. Se våre selskapslokaler her.

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info.

Maten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr.

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

I våre selskapslokaler kan vi holde events og arrangementer fra 15-300 sittende gjester. Lokalene er særdeles godt egnet til alt fra små intime arrangementer til bryllupsfeiring, produktlanseringer, firmafester, forretningsarrangementer og det meste annet som inkluderer lokaler, mat, drikke, servitører og borddekking. Det er også mulighet for å gjøre selskapet eller arrangementet mer spennende med feks casino, dj´s, artister og annet. Kontakt oss så bistår vi med alt fra a-å.

Våre lokaler: 

 

RoofGarden

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment.

Jakobs Hage

Jakobs Hage er en nabolagsbar/uterestaurant og arrangementslokale med mat og drikke perfekt kombinert med underholdning og arrangementer. Det er mulighet for å leie hele lokalet med live-musikk og DJs til events. 

Hagen har en åpen planløsning, ligger på bakkenivå og er fylt med sjarm, blomster og ikke minst kulturkirken som nærmeste nabo. Når kirken er lyst opp på kvelden er det virkelig en vakker skue. Sittegruppene kan tilpasses selskapet, og Hagen kan ta opptil 300 gjester. Med sin beliggenhet mitt i Oslo sentrum er det et perfekt utgangspunkt for sommerfesten.

RealMat stiller med kokker og servitører til arrrangementene. 

St. Olav selskapslokale

St Olav er et nytt, innbydende, levende og varmt lokale i hjertet av Oslo. Med stor takhøyde, mye naturlig dagslys har lokalet en flott og åpen innendørs plass med muligheter for både firmafester, julebord, konfirmasjon og andre events. Her er det mulig å senke skuldrene selv med byens pulserende liv utenfor. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. 

Kraft selskapslokale

Kraft er et helt nytt og spektakulært selskapslokale i toppetasje på Kiellandsplass i Oslo sentrum. Her er det mye detaljer med store flater og flott arkitektur – som gjør dette til et av de mest spennende lokalene å holde fest i Oslo. 

Furuholmen selskapslokale

Lokalene på beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. 

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs ligger med Akerselven som nærmeste nabo, i Brugata i Oslo sentrum. Kjøkkenet ligger på opphøyning i rommet, noe som gir en mulighet til å følge med på kokkene som lager maten. Før man går til bords kan et glass nytes i loungen foran peisen eller ved vinduene med Akerselven få meter unna.

Popsenteret konferanse og selskapslokaler

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

 

Firmafest

Kick-off

Julebord

 

Sommerfest

Utleie av kokk og servitører

Catering

 

Kontakt oss - Sommerfest

13 + 2 =

Call Now ButtonRing oss nå!