Sommerfest i Oslo

Når våren kommer og været blir varmere går tankene mot hvite strender, iskald drikke, grillmat og god stemning. Oslo våkner til live! På samme måte som med jula er sommeren da vi tenker at det passer med en real fest. Det er da man skal klappe seg selg på skulderen for en god jobb, og sommerfesten er et klapp på skulderen fra sjefen. På sommerfesten skal alle slappe av i hyggelig lag. Organiseringen av festen hjelper vi gjerne til med! På RoofGarden har vi hatt mange sommerfester og vi gleder oss like mye som alle til å feire at sola har kommet! 

Sommerfest budsjett

Om dere planlegger firmafest ønsker man selvsagt at alt skal blir best mulig innenfor de rammene som legges vet vi dette på forhånd vil det bidra til at vi at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte. Så er det jo ofte greit å  lage et budsjett siden en sommerfest fort kan “ta litt av”. Derfor kan vi hjelpe til med planleggingen av dette. 

Vi har lokaler som passer i alle størrelser, både ute og inne. Se våre selskapslokaler her.

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info. 

Maten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr. 

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

Populære menyer til sommerfest

3 retters Real meny

3 retters sommermeny

5 retters festmeny

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Klikk for å lese mer. 

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Firmafest

Les mer

Events

Les mer

Julebord

Les mer

Sommerfest

Les mer

Utleie av kokk og servitører

Les mer

Catering

Les mer

Kontakt oss - Sommerfest

12 + 2 =

Call Now ButtonRing oss nå!