fbpx

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. 

 

Hjem » Selskapslokaler » Kulturkirken Jakob

80-250 sittende gjester

Kan leies til events

Hausmanns gate 14

Unik atmosfære

Med tanke på atmosfære, stemning og ikke minst akustikk er dette et helt unikt lokale i Oslo. Kulturkirken kan benyttes til kick off med band på scenene, bryllup eller arrangementer der man ønsker det lille ekstra – og lydanlegget i Kulturkirken ansees som et av de beste i landet. Kirken ble oppført i 1880, noe som gjør at stemningen blir høytidelig og flott når man har arrangementer og events her.

Det hører til historien at det ble gjort en stor og kostbar restaureringsjobb i 2000. Kulturkirken blir i dag brukt til alt fra konserter, forestillinger innen teater og dans, bryllup, firmaarrangementer og events.

Kulturkirken Jakob har plass til minst 250 sittende gjester og opptil 280 avhengig av bordoppsett, og det er plass til over 500 stående gjester. Det er også mulighet for å gjøre lokalet intimt og hyggelig ved mindre selskaper med 100 til150 gjester.

Se flere lokaler

Jakobs Hage

Kraft

RoofGarden

Kontakt oss - Kulturkirken Jakob
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!