Kantinedrift i oslo

Bestill kantinedrift

Real Mat drifter flere kantiner i Oslo. Kantinedrift er en stor og viktig del av vår virksomhet. En herlig lunsj som dine ansatte kan se frem til hver eneste dag, er viktig for din virksomhet. Dersom din bedrift ser etter en profesjonell aktør for kantinedrift med matglede i fokus til deres nye kantine så ta kontakt med oss.

Kantine i oslo

Ser du etter kantine i Oslo? Real Mat benytter alltid sesongen beste råvarer. Økologisk når vi kan.

Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt og våre grønnsaker er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre kunder vet at vi kun leverer førsteklasses varer. Gi dine medarbeidere og ansatte frisk og sunn mat – hver eneste dag! 

Real mat har drevet med kantinedrift i Oslo i mange år, og vi har god erfaring med hva de ansatte setter pris på.

Det er viktig for oss å kunne tilby noe til enhver, derfor har vi et rikt matutvalg med fokus på det skal være sunt og smakfullt. Vi vet at det å kunne glede seg til en god lunsj er viktig for at arbeidshverdagen skal fungere optimalt. Den sosiale delen av en lunsj i særklasse skal heller ikke undervurderes!.

Kantinedrift i oslo

Kjøkken og mat

I våre kjøkken vil du oppleve at det er stor interesse for å levere av ypperste kvalitet.

Du skal møte hyggelige ansatte som er imøtekommende og tar vare på dere under lunsjen. Vi legger stor vekt på at opplevelsen skal være super fra A til Å. Det serveres både kald og varm mat hver eneste dag. Noe som betyr at det kommer nye fristelser hele uken!

Vi elsker å lage mat!

Vi har kantiner i:

Vi har kantiner i Mariboesgate 13, Drammensveien 211, Økernveien 94 og Brugata 19. Våre kunder er forskjellige. NAV, Samlaget, Verisure, LDO, Kriminalomsorgen med flere. Alle har ulike ønsker og vi skal levere topp kvalitet i alle ledd, uansett.

Våre kantiner

Ukesmeny kantiner

Klikk på linkene under for å finne ukesmenyer i de forskjellige kantinene:

Mariboes gate 13
Drammensveien 211
Brugata 19
Økernveien 94