Julebord i Oslo

Julebord handler ikke bare om maten, selv om det er det viktigste. Men også om settingen og hvordan man skaper den gode stemningen med stearinlys, dempet belysning, innredning og bordsetting.

Julebord

Gjennom mange år har vi servert fornøyde kunder med både varme og kalde retter i våre selskapslokaler, eller kjørt ut til de som ønsker det. La oss stå for julematen så skal vi sørge for at dere blir fornøyd. Dersom dere ønsker underholdning til julebordet kan vi være behjelpelige med dette i Oslo.

Vi har flere selskapslokaler å velge mellom til ditt neste julebord. Sentrum selskapslokale er fint og dempet mitt i Oslo sentrum. Her vil dere kjenne den herlige ribbelukten når dere ankommer, og vi serverer maten rett fra kjøkkenet. Det er peis og himling med vinduer så man kan kjenne julestemningen godt i varme lokaler.

 

 

Julebordlokaler

Popsenteret er et superfresht og større selskapslokale med plass til over 300 pers. Vil man virkelig slå på stortromma er dette plassen for det neste julebordet!

Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale, Sentrum,  som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære.

Elvelangs er et romslig lokale hvor du kan ha ditt neste selskap eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset.

Se alle våre selskapslokaler her!

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Klikk for å lese mer.

Popsenteret konferanse og selskap

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

Sentrum Selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Firmafest

Les mer

Events

Les mer

Julebord

Les mer

Sommerfest

Les mer

Utleie av kokk og servitører

Les mer

Catering

Les mer

Kontakt oss - Julebord

1 + 5 =

Call Now ButtonRing oss nå!