fbpx

Julebord i Oslo

Flotte julebordlokaler i Oslo, Oslo vest og Oslo sentrum

Julebord og julebordlokaler i Oslo for årets kanskje største begivenhet for bedrifter. Vi har lang erfaring med arrangering av julebord og vi gjør alt fra a-å for at våre gjester skal bli fornøyde. Hos RealMat får du alt i en pakke: Flotte lokaler, nydelig julemat, servitører og underholdning dersom dette er ønskelig.

Julebord i Oslo

Julebord handler ikke bare om maten, selv om det er det viktigste. Men også om settingen og hvordan man skaper den gode stemningen med dempet belysning, innredning, bordsetting og hyggelige servitører som sørger for at kvelden går som den skal.

Julebord

Gjennom mange år har vi servert fornøyde kunder med både varme og kalde retter i våre selskapslokaler, eller kjørt ut til de som ønsker det. La oss stå for julematen så skal vi sørge for at dere blir fornøyd. Dersom dere ønsker underholdning til julebordet kan vi være behjelpelige med dette.

Vi har flere selskapslokaler å velge mellom til ditt neste julebord. Sentrum selskapslokale er fint og dempet mitt i Oslo sentrum. Her vil dere kjenne den herlige ribbelukten når dere ankommer, og vi serverer maten rett fra kjøkkenet. Det er peis og himling med vinduer så man kan kjenne julestemningen godt i varme lokaler.

Julebordlokaler

Popsenteret er et superfresht og større selskapslokale med plass til over 300 pers. Vil man virkelig slå på stortromma er dette plassen for det neste julebordet!

Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale, Sentrum,  som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære.

Elvelangs er et romslig lokale hvor du kan ha ditt neste selskap eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset.

Se alle våre selskapslokaler her.

Utvalgte julebord lokaler

St. Olav selskapslokale

St.Olav er et flott og varmt lokale mitt i sentrum. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. 

Kraft selskapslokale

Selskapslokalene på Kiellandsplass er plassert i toppetasjen, er helt nye og spektakulære. Her er det mye detaljer! Store flater og flott arkitektur gjør dette til et av de mest spennende lokalene å holde fest i Oslo. 

Furuholmen selskapslokale

Lokalene på beste Oslos beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Klikk for å lese mer.

Popsenteret konferanse og selskap

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs er et romslig lokale du kan holde ditt neste selskap, event eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset. Her kan vi by på et fantastisk rom med peis, lounge, store og fine sofagrupper og flott utsikt over Akerselven. Klikk for mer info. 

Julemat

Julemiddag

Julelunsj

 

Mariboesgate 13, 0183 Oslo
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Julebord i Oslo

 

Kontakt oss

2 + 5 =

Call Now ButtonRing oss nå!