Julebord i Oslo

Julebord handler ikke bare om maten, selv om det er det viktigste. Men også om settingen og hvordan man skaper den gode stemningen med stearinlys, dempet belysning, innredning og bordsetting.

Real julebord

Gjennom mange år har vi servert fornøyde kunder med både varme og kalde retter i våre selskapslokaler, eller kjørt ut til de som ønsker det. La oss stå for julematen så skal vi sørge for at dere blir fornøyd. Dersom dere ønsker underholdning til julebordet kan vi være behjelpelige med dette i Oslo.

Vi har flere selskapslokaler å velge mellom til ditt neste julebord. Sentrum selskapslokale er fint og dempet mitt i Oslo sentrum. Her vil dere kjenne den herlige ribbelukten når dere ankommer, og vi serverer maten rett fra kjøkkenet. Det er peis og himling med vinduer så man kan kjenne julestemningen godt i varme lokaler.

 

 

Julebordlokaler

Portal Skøyen er et superfresh og større selskapslokale med plass til over 300 pers. Vil man virkelig slå på stortromma er dette plassen for det neste julebordet!

Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære.

Elvelangs er et romslig lokale hvor du kan ha ditt neste selskap eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset.

Se alle våre selskapslokaler her!

Nyhetsbrev

Få spennende nyheter, tilbud og oppskrifter rett i innboksen din!

Call Now ButtonRing oss nå!