fbpx

Julebord i Oslo

Finn flotte lokaler til årets julebord.

Alle lokaler
Alle lokaler
Julebord
Firmafest
Sommerfest
Kick off
Bryllup
Konferanse
Konfirmasjon
Alle områder
Alle områder
Sentrum
Vest
Øst
St. Hanshaugen
Grünerløkka
Pris
Alle
Normal ($$)
Eksklusivt ($$$)

Doga

Oslo sentrum

Tivander

Oslo sentrum

Kraft

St. Hanshaugen

Sentrum

Oslo sentrum

Høyres hus

Oslo sentrum

Elvelangs

Oslo øst

Kulturkirken Jakob

Oslo sentrum

Furuholmen

Oslo vest

St. Olav

Oslo sentrum

Popsenteret

Grünerløkka

Roofgarden

Oslo sentrum

Jakobs Hage

Oslo sentrum

Tullinløkka

Oslo sentrum

Julebord i Oslo sentrum

Julebord og julebordlokaler i Oslo for årets kanskje største begivenhet for bedrifter. Vi har lang erfaring med arrangering av julebord og vi gjør alt fra a-å for at våre gjester skal bli fornøyde. Hos RealMat får du alt i en pakke: Flotte lokaler, nydelig julemat, servitører og underholdning dersom dette er ønskelig.   

Julebord i Oslo

Julebord handler ikke bare om maten, selv om det er det viktigste. Men også om settingen og hvordan man skaper den gode stemningen med dempet belysning, innredning, bordsetting og hyggelige servitører som sørger for at kvelden går som den skal.

Julebord

Gjennom mange år har vi servert fornøyde kunder med både varme og kalde retter i våre selskapslokaler, eller kjørt ut til de som ønsker det. La oss stå for julematen så skal vi sørge for at dere blir fornøyd. Dersom dere ønsker underholdning til julebordet kan vi være behjelpelige med dette.

Vi har flere selskapslokaler å velge mellom til ditt neste julebord. Sentrum selskapslokale er fint og dempet mitt i Oslo sentrum. Her vil dere kjenne den herlige ribbelukten når dere ankommer, og vi serverer maten rett fra kjøkkenet. Det er peis og himling med vinduer så man kan kjenne julestemningen godt i varme lokaler.

Julebordlokaler

Popsenteret er et superfresht og større selskapslokale med plass til over 300 pers. Vil man virkelig slå på stortromma er dette plassen for det neste julebordet!

I Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale, Sentrum,  som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære.

Elvelangs er et romslig lokale hvor du kan ha ditt neste selskap eller arrangement. Spis nydelig mat levert fra Real Mat og nyt noe godt i glasset.

Se alle våre selskapslokaler her.

CSS is here

Kontakt oss - Selskapslokaler
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottatt av oss.
Ring oss nå!