fbpx

Sentrum

Sentrum er et stort og flott lokale som passer godt til større middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en lun og fin atmosfære, og vi kan justere sittegrupper etter ønske.

 

Hjem » Selskapslokaler » Sentrum selskapslokaler

40-125 sittende gjester

Kan leies til events

Mariboes gate 13

I sentrum av Oslo

Sentrum selskapslokale ligger perfekt plassert mitt i Oslo sentrum. Lokalet har plass til 125 sittende gjester og egner seg godt til julebord, bursdager og firmafester. Det finnes mange muligheter for å tilrettelegge sittegrupper for ulike arrangementer. Peis og vinduer i himlingen gjør at stemningen blir autentisk og fin. Nyt et glass foran peisen før middag. Etter dessert kan vi rigge til så det blir plass til musikk og dans. Vi stiller med lydanlegg og lydutstyr dersom det er ønskelig.

Under samme tak er det også mulighet for chambre séparée og chef`s table for 12- til 30 personer. Gjerne med med matkurs i forkant. Så nytes maten som er laget i etterkant av kurset.

Andre selskapslokaler

Jakobs Hage

Kraft

Furuholmen

Kontakt oss - Sentrum
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!