fbpx

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate 13 i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt.

 

Hjem » Selskapslokaler » RoofGarden

50-180 sittende gjester

Kan leies til events

Mariboesgate 13

Takterasse i Oslo

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer, har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment. RealMat drifter RoofGarden og det er viktig for oss at hver eneste gjest får den beste servicen og at alle skal føle seg velkommen i våres oase på Oslos tak.

Det er mange menyer å velge mellom. Det er også selvsagt mulig å skreddersy alt fra meny til konserter – alt etter budsjett og så klart innenfor de rammene vi har der oppe. RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra mars til september. Det er stor pågang i mai og juni så det lønner seg å være tidlig ute med booking til årets sommerfest.

RoofGarden har plass til 180 sittende gjester. Vi har også skjenkebevilgning for lukkede selskaper. Det finnes aktiviteter som dart, bordtennis og utesjakk og det følger med bar, lydanlegg, grill og utekjøkken dersom dette er ønskelig. Det er også tak over spiseområdet. Ellers så passer RoofGarden utmerket til alle type arrangementer, som bryllup, firmafest, bursdagsfest og andre events. Det er dessverre ikke mulig å holde ungdoms- eller russefester.

Besøk RoofGarden takterasse sin nettside her.

Se flere lokaler

Jakobs Hage

Kraft

Furuholmen

Kontakt oss - Roofgarden
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!