fbpx

Swipe for bilder

Roofgarden

Mariboesgate 13, 0183 Oslo

Stortinget (800m)

Inntil 180
sittende gjester

In-house
selskapsmat

Vi serverer
drikke

Medbrakt ikke
tillatt

Roofgarden

Mariboesgate 13, 0183 Oslo
Stortinget (800m)

Inntil 180
sittende gjester

In-house
selskapsmat

Vi serverer
drikke

Medbrakt ikke
tillatt

Hjem » Selskapslokaler » Roofgarden

Om Roofgarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate 13 i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt.

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. Omringet av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer, har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment. RealMat drifter RoofGarden og det er viktig for oss at hver eneste gjest får den beste servicen og at alle skal føle seg velkommen i våres oase på Oslos tak.

Det er mange menyer å velge mellom. Det er også selvsagt mulig å skreddersy alt fra meny til konserter – alt etter budsjett og så klart innenfor de rammene vi har der oppe. RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra mars til september. Det er stor pågang i mai og juni så det lønner seg å være tidlig ute med booking til årets sommerfest.

RoofGarden har plass til 180 sittende gjester. Vi har motorisert tak over 170m2 dersom regn skulle oppstå, med varme om nødvendig. Vi har også skjenkebevilgning for lukkede selskaper. Det finnes aktiviteter som dart, bordtennis og utesjakk og det følger med bar, lydanlegg, grill og utekjøkken dersom dette er ønskelig. Det er også tak over spiseområdet. Ellers så passer RoofGarden utmerket til alle type arrangementer, som bryllup, firmafest, bursdagsfest og andre events. Det er dessverre ikke mulig å holde ungdoms- eller russefester.

Sommerfest
Kick off
Firmafest
Bryllup

Mat & drikke

Vi lager alt fra 5-retters selskapsmenyer til herlig tapas og gourmetmat. Sjekk gjerne våre menyer. Vi har spiseplikt og skjenkebevilling i våre lokaler. Medbragt er ikke mulig.

Tapas 
Grillmenyer
Asiatisk

Se alle menyer her.

Musikk & underholdning

Til utleie:

PA-lydanlegg
Lys
Dekor

Underholdning kan arrangeres via våre partnere. Send oss gjerne deres ønsker.

Fasiliteter:

170m2 under motorisert tak ved regn
Varme ved behov
Wifi
Whiteboard
Projektor
Garderobe
Rullestolvennlig (heis)

 

Priser fra 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg

Booking Roofgarden
Vi trenger noen detaljer for å behandle forespørselen.

Beliggenhet

Ring oss nå!