RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate 13 i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. 

 

Takterasse i Oslo

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer, har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment. Real Mat drifter RoofGarden og det er viktig for oss at hver eneste gjest får den beste servicen og at alle skal føle seg velkommen i våres oase på Oslos tak. Det er mange menyer å velge mellom. Det er også selvsagt mulig å skreddersy alt fra meny til konserter – alt etter budsjett og så klart innenfor de rammene vi har der oppe. RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra mars til september. Det er stor pågang i mai og juni så det lønner seg å være tidlig ute med booking til årets sommerfest.

RoofGarden har plass til 180 sittende gjester. Vi har også skjenkebevilgning for lukkede selskaper. Det finnes aktiviteter som dart, bordtennis og utesjakk og det følger med bar, lydanlegg, grill og utekjøkken dersom dette er ønskelig. Det er også tak over spiseområdet. Ellers så passer RoofGarden utmerket til alle type arrangementer, som bryllup, firmafest, bursdagsfest og andre events. Det er dessverre ikke mulig å holde ungdoms- eller russefester. 

Kontakt oss vedrørende booking eller spørsmål om RoofGarden

Kontakt oss - RoofGarden

7 + 9 =

Call Now ButtonRing oss nå!