Kick off i Oslo

Hvis dere ser etter en firmafest med matopplevelser som både er raus og smakfull kan du regne med oss. 5 av 5 stjerner på Google og Facebook viser at våre gjester er superfornøyde (og vi superstolte). Velg mellom flere retters luksuriøse retter til smakfull tapas og fingermat. Dere skal nyte et sømløst og flott arrangement med musikk og gladsang, enten ute, inne, i høyden eller på bakken. 

Lokaler til kick off i Oslo

Det er mange lokaler til kick off i Oslo. Uansett om du skal holde en privat fest eller firmafest vil vi kunne hjelpe med kule og noen ganger annerledes selskapslokaler til kick off. Vi har flere lokaler i Oslo sentrum og noen som ligger på Oslo vest og Oslo øst.  Fra RoofGarden vil man ha fantastisk utsikt over Oslo og lokalet egner seg godt til arrangementer over 60 personer. Kulturkirken Jakob er et storslått og spektakulært selskapslokale i Oslo sentrum der man kan holde selskap og events både sommer og vinter. 

Mat til kick off

Vi har meget god erfaring med store produksjoner så. Samtidig kan vi levere til mindre grupper – null problem! 
Når det gjelder mat så er det et utrolig univers man kan lete i. Det er mulig å sette opp egne menyer, men vi har god erfaring med at våre ferdige og utprøvde menyer funker utrolig bra til firmafester. Under har vi satt opp populære menyer og lokaler til firmafesten Vi gjør alt fra a-til å slik at du kan overlate alt fra matlaging og gjennomføring til oss. Vi vil være der hele veien til mål, slik at du får et uforglemmelig arrangement!

Populær mat til konfirmasjon

Tapasmeny 1

3 retters Real meny

Tapasmeny 2

Lokaler til kick off

Sentrum Selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. 

Roofgarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate 13 i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. 

Firmafest

Les mer

Events

Les mer

Julebord

Les mer

Sommerfest

Les mer

Utleie av kokk og servitører

Les mer

Catering

Les mer

Kontakt oss - Kick off

15 + 3 =

Call Now ButtonRing oss nå!