fbpx

Kick off i Oslo

Hvis dere ser etter kick off med matopplevelser som både er raus og smakfull kan du regne med oss. 5 av 5 stjerner på Google og Facebook viser at våre gjester er superfornøyde (og vi superstolte). Velg mellom flere retters luksuriøse retter til smakfull tapas og fingermat.

Det er mange lokaler til kick off i Oslo. Uansett om du skal holde en privat fest eller firmafest vil vi kunne hjelpe med kule og noen ganger annerledes selskapslokaler til kick off. Vi har flere lokaler i Oslo sentrum og noen som ligger på Oslo vest og Oslo øst.

Fra RoofGarden vil man ha fantastisk utsikt over Oslo og lokalet egner seg godt til arrangementer over 60 personer. Kulturkirken Jakob er et storslått og spektakulært selskapslokale i Oslo sentrum der man kan holde selskap og events både sommer og vinter.

Mat til kick off

Vi har meget god erfaring med store produksjoner så. Samtidig kan vi levere til mindre grupper – null problem!
Når det gjelder mat så er det et utrolig univers man kan lete i. Det er mulig å sette opp egne menyer, men vi har god erfaring med at våre ferdige og utprøvde menyer funker utrolig bra til firmafester. Under har vi satt opp populære menyer og lokaler til firmafesten Vi gjør alt fra a-til å slik at du kan overlate alt fra matlaging og gjennomføring til oss. Vi vil være der hele veien til mål, slik at du får et uforglemmelig arrangement!

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info.

Maten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr.

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

I våre selskapslokaler kan vi holde events og arrangementer fra 15-300 sittende gjester. Lokalene er særdeles godt egnet til alt fra små intime arrangementer til bryllupsfeiring, produktlanseringer, firmafester, forretningsarrangementer og det meste annet som inkluderer lokaler, mat, drikke, servitører og borddekking. Det er også mulighet for å gjøre selskapet eller arrangementet mer spennende med feks casino, dj, artister og annet. Kontakt oss så bistår vi med alt fra a-å.

Våre lokaler: 

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Klikk for å lese mer. 

St. Olav selskapslokale

St.Olav er et flott og varmt lokale mitt i sentrum. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. Les mer her.

Kraft selskapslokale

Selskapslokalene på Kiellandsplass er plassert i toppetasjen, er helt nye og spektakulære. Her er det mye detaljer! Store flater og flott arkitektur gjør dette til et av de mest spennende lokalene å holde fest i Oslo. 

Furuholmen selskapslokale

Lokalene på beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap. Les mer.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Les mer her.

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs ligger med Akerselven som nærmeste nabo, i Brugata i Oslo sentrum. Kjøkkenet ligger på opphøyning i rommet, noe som gir en mulighet til å følge med på kokkene som lager maten. Før man går til bords kan et glass nytes i loungen foran peisen eller ved vinduene med Akerselven få meter unna. Se mer her.

Popsenteret konferanse og selskapslokaler

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka! Les mer.

 

Lokaler til kick off

RoofGarden

Roofgarden er det perfekte utgangspunkt for årets sommerfest!

Jakobs Hage

Med Kulturkirken Jakob som nærmeste nabo, og med en intim og flott atmosfære blir det fort god stemning i sommervarmen.

Furuholmen

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Kraft

Unikt lokale med aner tilbake til tidlig 1900-tall og kjøttmarkedene i gamle «meat district» i New York.

Doga

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Tivander

Med plass til 200 sittende gjester i hyggelige og varme omgivelser kan festen starte. 

Popsenteret

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper.

Kulturkirken Jakob

Storslått lokale med fantastisk atmosfære – for de store anledningene!

Firmafest

Kick-off

Julebord

 

Sommerfest

Utleie av kokk og servitører

Catering

 

Kontakt oss - Kick off

10 + 7 =

Call Now ButtonRing oss nå!