fbpx

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel.

 

Hjem » Selskapslokaler » Jakobs Hage

300 sittende gjester

Kan leies til events

Hausmannsgate 14

Uteservering i Oslo sentrum

Velkommen til en perle i sentrum av Oslo. Her får du servert grillmat, noe godt i glasset og på solrike dager en solid dose god stemning. Ta med venner og medarbeidere til hyggelige og lange sommerkvelder til vår nye uteservering, Jakobs Hage.

Hagen leverer kvalitetskjøtt fra lokale leverandører som Strøm-Larsen og Dyster gård. Og kjøttet grilles på kullgrillen, selvsagt  med egne og hjemmelagede dressinger, friske grønnsaker og ferske ingredienser. Her lages alt fra bunnen av!

Jakobs Hage er et annerledes lokale med autentisk Oslo-stemning der du har Kulturkirken i ryggen og byens brusende liv rett i nærheten – en ren uteservering der du kan velge å nyte mat & drikke i skyggen, eller kjenne på solstrålene i sommerværet.

Det er mulig å booke Jakobs Hage til bursdager, firmafester og andre events!

Besøk nettsiden til Jakobs Hage her.

Se flere lokaler

RoofGarden

Kraft

Elvelangs

Kontakt oss - Jakobs Hage
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!