Bryllup i Oslo

Bryllupsdagen er dagen da alt skal gå på skinner. Brudeparet skal stå i fokus og alt rundt skal gå av seg selv. Ved bryllup er det viktig å være tidlig ute med booking av lokaler. Gjerne et år i forveien da mange av de mest populære datoene på de mest populære lokalene gjerne blir booket god tid i forveien.

Bryllupslokaler i Oslo

Oslo byr på mange fantastiske steder for å holde bryllup. Noen ønsker kanskje landlige omgivelser mens andre vil ha et mer sentrumsnær bryllup – enten i høyden ute (link Roofgarden) med utsikt over Oslo by, eller inne. 

Det kanskje viktigste før man tar kontakt i forbindelse med bryllupslokaler er å sette seg inn i hva man har i budsjett. Det gjør det enklere for begge parter og da vil man kunne sette sammen en bryllupspakke som alle er fornøyde med. 

Vi har lokaler som passer i alle størrelser, både ute og inne. Se våre selskapslokaler her.

Mat til bryllupet

Bryllupsmaten er noe man skal kunne snakke om i etterkant med positivt fortegn. Dette er viktig, spesielt for brudeparet. Det finnes mye å velge i og det er mulig å velge mellom enkel og smakfulll tapasbuffet til 5 retters middager – alt ut ifra hva man ønsker og hva man har i budsjett. Under har vi lagt ved våre mest populære menyer til bryllup. 

Bryllupsmaten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr. 

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

Populære menyer til bryllupet

3 retters Real meny

3 retters sommermeny

5 retters festmeny

Luksusbuffet

Asiatisk buffet

Real buffet

Lokaler til bryllup

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. Klikk for å lese mer.

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Firmafest

Les mer

Events

Les mer

Julebord

Les mer

Sommerfest

Les mer

Utleie av kokk og servitører

Les mer

Catering

Les mer

Kontakt oss - Bryllup

5 + 15 =

Call Now ButtonRing oss nå!