fbpx

Bryllup i Oslo

Bryllupsdagen er dagen da alt skal gå på skinner. Brudeparet skal stå i fokus og alt rundt skal gå av seg selv. Ved bryllup er det viktig å være tidlig ute med booking av lokaler. Gjerne et år i forveien da mange av de mest populære datoene på de mest populære lokalene gjerne blir booket god tid i forveien.

Bryllupsdagen er dagen da alt skal gå på skinner. Brudeparet skal stå i fokus og alt rundt skal gå av seg selv. Ved bryllup er det viktig å være tidlig ute med booking av lokaler. Gjerne et år i forveien da mange av de mest populære datoene på de mest populære lokalene gjerne blir booket god tid i forveien.

Bryllupslokaler i Oslo

Oslo byr på mange fantastiske steder for å holde bryllup. Noen ønsker kanskje landlige omgivelser mens andre vil ha et mer sentrumsnær bryllup – enten i høyden ute (link Roofgarden) med utsikt over Oslo by, eller inne. 

Det kanskje viktigste før man tar kontakt i forbindelse med bryllupslokaler er å sette seg inn i hva man har i budsjett. Det gjør det enklere for begge parter og da vil man kunne sette sammen en bryllupspakke som alle er fornøyde med. 

Vi har lokaler som passer i alle størrelser, både ute og inne. Se våre selskapslokaler her

Mat til bryllupet

Bryllupsmaten er noe man skal kunne snakke om i etterkant med positivt fortegn. Dette er viktig, spesielt for brudeparet. Det finnes mye å velge i og det er mulig å velge mellom enkel og smakfulll tapasbuffet til 5 retters middager – alt ut ifra hva man ønsker og hva man har i budsjett. Under har vi lagt ved våre mest populære menyer til bryllup. 

Bryllupsmaten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr. 

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info.

Maten kan leveres som catering eller på våre kjøkken i selskapslokalene vi tilbyr.

Det er også mulig å bestille kokk og servitører. Se priser her.

I våre selskapslokaler kan vi holde events og arrangementer fra 15-300 sittende gjester. Lokalene er særdeles godt egnet til alt fra små intime arrangementer til bryllupsfeiring, produktlanseringer, firmafester, forretningsarrangementer og det meste annet som inkluderer lokaler, mat, drikke, servitører og borddekking. Det er også mulighet for å gjøre selskapet eller arrangementet mer spennende med feks casino, dj´s, artister og annet. Kontakt oss så bistår vi med alt fra a-å.

Våre lokaler: 

 

RoofGarden

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. Klikk for mer info og booking. 

Jakobs Hage

Jakobs Hage ligger ved siden av Kulturkirken Jakob, og er en herlig uteplass med mulighet for selskaper og eventer. Kos dere med dart, bordtennis, Real burger og noe godt i glasset under åpen himmel. Klikk for å lese mer. 

St. Olav selskapslokale

St.Olav er et flott og varmt lokale mitt i sentrum. Med plass til 80 sittende gjester og slottet som nabo er stemningen satt for et fint selskap. 

Kraft selskapslokale

Selskapslokalene på Kiellandsplass er plassert i toppetasjen, er helt nye og spektakulære. Her er det mye detaljer! Store flater og flott arkitektur gjør dette til et av de mest spennende lokalene å holde fest i Oslo. 

Furuholmen selskapslokale

Lokalene på beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap.

Sentrum selskapslokale

Sentrum er et stort og flott lokale som passer veldig godt til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære og vi kan justere sittegrupper etter ønsker. Klikk her for å lese mer. 

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. 

Elvelangs selskapslokale

Elvelangs ligger med Akerselven som nærmeste nabo, i Brugata i Oslo sentrum. Kjøkkenet ligger på opphøyning i rommet, noe som gir en mulighet til å følge med på kokkene som lager maten. Før man går til bords kan et glass nytes i loungen foran peisen eller ved vinduene med Akerselven få meter unna.

Popsenteret konferanse og selskapslokaler

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her kan vi tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

 

Lokaler til bryllupet

RoofGarden

Roofgarden er det perfekte utgangspunkt for årets sommerfest!

Kulturkirken

Med Kulturkirken Jakob som nærmeste nabo, og med en intim og flott atmosfære blir det fort god stemning i sommervarmen.

Furuholmen

Nytt og flott lokale på Oslos beste vestkant! Nærmeste nabo er Frognerparken.

Kraft

Unikt lokale med aner tilbake til tidlig 1900-tall og kjøttmarkedene i gamle «meat district» i New York.

Firmafest

Kick-off

Julebord

 

Sommerfest

Utleie av kokk og servitører

Catering

 

Kontakt oss - Bryllup

12 + 11 =

Ring oss nå!