fbpx

Tivander

Mitt i Oslo sentrum med gåavstand til byens yrende liv ligger Tivander selskapslokale. Med plass til 200 sittende gjester i hyggelige og varme omgivelser kan festen starte.

 

Hjem » Selskapslokaler » Tivander selskapslokale

80-200 sittende gjester

Kan leies til events

Roald Amundsens gt 7

I hjertet av Oslo

Tivander åpnet dørene i oktober 2018 og har siden oppstarten stått for gode matopplevelser til våre besøkende gjester.

Med en kapasitet på opptil 200 personer kan vi tilby både store og mindre grupper et lokale med fleksibilitet og en hyggelig atmosfære. Lokalet passer til frokostmøte, firmafester, jubileum, årsfest, kick-off, bryllup, eller andre events og feiringer.

Tivander vil gi deg den rette atmosfæren for ditt arrangement. Vårt lokale kan brukes til det aller meste og vi tilpasser meny og servering etter deres ønske.

Vi kan tilby enten buffet eller påsmurt til frokostmøter, buffet, tapas og fingermat eller selskapsmenyer til middager. 

Se gjerne Tivanders egen nettside her.

Priser fra 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig.

Andre selskapslokaler

Jakobs Hage

Kraft

Furuholmen

Kontakt oss - Tivander
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!