Personvern

Personvernerklæring www.realmat.no
Real Mat er opptatt av at du som bruker av våre nettsider forstår hvordan vi håndterer data vi samler inn om deg. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva formålet for datainnsamlingen er. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven. Loven finner du her.

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger
Dersom realmat.no behandler personopplysninger om deg, har du rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som vi er behandlingsansvarlig for. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Forespørsler som nevnt ovenfor sendes til post@realmat.no

Registrering av personinfo
På realmat.no sine sider samles det personopplysninger gjennom skjemaer. Du kan også få spørsmål om å dele opplysninger når du deltar i en konkurranse. Vi spør om opplysningene slik at vi kan levere den aktuelle tjenesten, svare på spørsmål, eller ta kontakt med personen.
Når du benytter deg av skjemaene godtar du at vi samler inn disse opplysningene. Det er frivillig for brukere av realmat.no å benytte seg av skjemaene på nettsiden. Når du benytter deg av disse, godkjenner du at vi, eller de du sender melding til kan ta kontakt med deg.

Lagring
Andre besøkende på våre nettsider har ikke tilgang på de personopplysningene som registreres gjennom skjemaer. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt.

Google Analytics

Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikk-kilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om bruksmønstre og de besøkende, benytter Google Analytics seks forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er:

_utma Skiller brukere og brukersesjoner. Lagres i 2 år fra siste besøk.

_utmb Bestemmer ny brukersesjon/besøk. Lagres i 30 min fra siste besøk.

_utmc Interoperabilitet med urchin.js sammen med __utmb. Lagres til nettleseren lukkes.

_utmz Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden. Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

_utmv Benyttes for å lagre data på besøks-nivå. Lages når tjenesten benytter _setCustomVar-metoden. Lagres i 2 år fra siste besøk.

__ga brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet. Lagres i 2 år fra siste besøk.

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser Men du kan da oppleve at en del nettsider ikke vil fungere optimalt.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:

  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
  • Firefox (edited)

    Du kan slette informasjonskapsler fra innstillingene i nettleseren din. Hvis du ikke endrer innstillingene til å ikke tillate informasjonskapsler, vil de opprettes igjen neste gang du går inn på et nettsted som benytter dette.

    Til statistikk og å forstå markedstrender

    Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettstedene våre.

    Til å personalisere tjenester – tjenester spesielt tilpasset deg

    Vi ønsker å gi deg muligheten til å få skreddersydd innhold og tilpasninger. Dette gjør vi ved å bruke data om din brukeratferd, dine preferanser eller annen tilgjengelig informasjon. Dette kan fortelle oss noe om dine behov og ønsker, slik at vi eksempelvis kan gi deg anbefalinger om innhold eller tjenester basert på det du har lest eller kjøpt. Vi kan også gi anbefalinger basert på hva andre brukere med lignende bruksmønster som deg har lest.

    Informasjon om markedsføring i e-post og sms

    Om du har et aktivt kundeforhold til realmat.no, vil vi kunne sende deg e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven. Har du ikke et aktivt kundeforhold til oss, vil vi bare sende deg informasjon om du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

    Hvordan blir disse opplysningene delt?

    De som har tilgang til opplysningene som samles inn gjennom cookies er:
  • Eier
  • Daglig Leder
  • Kundebehandlere (edited)
  • Cookies