fbpx

Høyres Hus

Mitt i Oslo sentrum med gåavstand til byens yrende liv ligger Høyres Hus konferanse- og selskapslokaler. Her er det uendelige muligheter både til fest og mor, og store konferanser.

 

Hjem » Selskapslokaler » Høyres hus

20-200 sittende gjester

Kan leies til events

Stortingsgata 20

I hjertet av Oslo

I høyres hus finnes hele 11 forskjellige selskapslokaler, konferanselokaler og møterom – i forskjellige størrelser og med mange muligheter.

Ordførersalen er det største konferanselokalet og kan ta opptil 330 personer i kinooppsett. Salen er lys og åpen med god høyde under taket og de mange vinduene gir godt med dagslys.

Nordengen utgjør den største delen av konferanselokalet Ordførersalen. Nordengen er et godt valg for din konferanse. Her får du et konferanselokale med gode tekniske løsninger, samt masse dagslys i moderne lokaliteter.

Stranger utgjør den minste delen av Ordførersalen. Konferanselokalet egner seg godt for konferanser opptil 50 personer. Lokalet passer også utmerket til utstillerområde eller gruppearbeid da den er i direkte tilknytning til Nordengen.

Emil Stang finner du på hjørnet Stortingsgaten og Roald Amundsens gate i 6. etasje. Konferanselokalet med vindu fra gulv til tak har en utrolig inspirerende utsikt – som setter standarden på din konferanse.

I øverste etasje på Høyres Hus finner du møtelokalet Amundsen – med en utrolig inspirerende utsikt over Oslo by.

Ibsen i husets øverste etasje. Denne beliggenheten gir en utrolig flott og inspirerende utsikt.

Biblioteket byr på historie med en tvist av modernitet. Møterommet egner seg godt til styremøter, videokonferanse og andre mindre møter som ønsker en spesiell atmosfære.

Nansen er innredet for å gi en behagelig atmosfære og er med på å sette de riktige rammene for møtet ditt. Møterommet har en 75″ flatskjerm som gir optimalt utbytte av rommet.

Poulsson er et komfortabelt møterom for de gode ideene. Møterommet har gode skinnstoler og topp moderne teknisk utstyr.

Arneberg er med på å løfte møtet ditt til nye høyder. De komfortable skinnstolene og den inspirerende atmosfæren gir møtedeltakerne en ekstra god start på møtet.

Karen Platou er et møtelokale med mye dagslys med vindu fra gulv til tak. Lokalet passer perfekt for deg som ønsker å arrangere mindre sammenkomster.

Tivander åpnet dørene i oktober 2018 og har siden oppstarten stått for gode matopplevelser til våre besøkende gjester.

Med en kapasitet på opptil 200 personer kan vi tilby både store og mindre grupper et lokale med fleksibilitet og en hyggelig atmosfære. Lokalet passer til frokostmøte, firmafester, jubileum, årsfest, kick-off, bryllup, eller andre events og feiringer.

Tivander vil gi deg den rette atmosfæren for ditt arrangement. Vårt lokale kan brukes til det aller meste og vi tilpasser meny og servering etter deres ønske.

 

Vi kan tilby enten buffet eller påsmurt til frokostmøter, buffet, tapas og fingermat eller selskapsmenyer til middager. 

Se gjerne Tivanders egen nettside her.

Andre selskapslokaler

Jakobs Hage

Kraft

Furuholmen

Kontakt oss - Høyres hus
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!