fbpx

Doga

Hos Doga finner du noen av Oslos mest unike lokaler for arrangementer og møter. Transformatorhallen har plass til 390 personer og vi har løsninger for de aller fleste typer selskaper, arrangementer og eventer – mitt i Oslo sentrum. Vi kan også ha store arrangementer hvor Doga, Kulturkirken Jakob og Jakobs Hage benyttes samtidig.  

 

10-300 sittende gjester

Kan leies til events

Hausmannsgate 16

Store muligheter

Hallen

Den gamle maskinhallen fra 1898 med sin prisbelønnede arkitektur er en opplevelse i seg selv! Spekket med moderne utstyr og en fleksibel scene- og takrigg, gjør Hallen velegnet til alt fra store konferanser, workshops og messer, til filmfremvisninger, fester og lanseringer. Lokalets enorme industrivinduer kan fylle hele rommet med dagslys, men kan enkelt blendes for de spektakulære sceneopplevelsene.

Kapasitet:
350 i kinooppsett
390 til stående mingling
250 sittende gjester

Mezzaninen

Opp trappen innenfor hovedinngangen på DOGA finner du Mezzaninen; et luftig rom til blant annet workshops, frokostmøter og filmvisninger. Lokalet har imponerende utsikt over både Akerselva utenfor og den store Hallen på DOGA. 

Kapasitet:
120 i kinooppsett
140 til stående mingling
80 sittende gjester

Formlab

De store vinduene mot Akerselva, naturlig dagslys og den gode takhøyden gjør Formlab til et behagelig sted for møter, workshops, seminarer eller foredrag. Det er også ideelt for fotografering eller filming. 

Kapasitet:
80 i kinooppsett
120 til stående mingling
60 sittende gjester

Atriet

Atriet strekker seg gjennom DOGA-bygget og har flere muligheter for arrangementer, mindre utstillinger, servering og mingling. Lyset fra vinduene i taket og mot Akerselva gir lokalet et lyst og luftig preg.

Kapasitet:
120 i kinooppsett
120 til stående mingling
60 sittende gjester

Møterom

DOGA har tre lyse og fine møterom, utstyrt med det siste innen videokonferanseutstyr. Rommene kan tilpasses til alt fra seminarer, workshops, popup-kontor, videokonferanser eller ordinære møter.

Styrerommet kapasitet:
12 personer

Mellomrommet kapasitet:
8 personer

Styrerommet kapasitet:
12 personer

Priser fra 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig.

Andre selskapslokaler

Jakobs Hage

Kraft

Furuholmen

Kontakt oss - Doga
Dra for å velge antall: 0
Vi har priser med lokaler fra ca 1400,- per gjest inkludert leie av lokalet, mat, dekketøy og servitører. Drikke kommer i tillegg. Vi har spiseplikt på arrangementer i våre lokaler. Medbrakt mat og drikke er ikke mulig. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottat av oss.
Call Now ButtonRing oss nå!