Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 31
Mandag
Thai rød karri med kyllinglår.
Serveres med jasmin ris.
Allergener:
Tirsdag
Penne pasta på arrabiata saus.
Serveres med parmesan og gresk salat
Allergener: Gluten (hvete), melk, selleri
Onsdag
Greske kjøttboller.
Serveres med lun bulgursalat
Allergener: Egg, selleri, gluten (hvete)
Torsdag
Bakt laks.
Serveres med grønne erter, potet og estragon- og sennepssaus.
Allergener: Fisk, melk, sennep
Fredag
Svinenakke char siu.
Serveres på bao bun med urter og hoisinsaus
Allergener: Egg, gluten (hvete), melk, sulfitt
![](https://222563-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2019/02/Logo_realmat_hvit.png)
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo