Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 41
Mandag
Chorizo kjøttboller på tomat saus med penne pasta og revet parmesan.
Serveres med salat.
Allergener: Melk, selleri, gluten (hvete
Tirsdag
Greskkar og Kirketerter rødkarri på kokosmelk og Peanøtter.
Serveres med ris og salat.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Onsdag
Allergener: Melk
Torsdag
Panert Pollock fillet.
Serveres med pommes frites og remouladesaus.
Allergener: Fisk, melk, sulfitt
Fredag.
Spicy krispy kylling vinger.
Serveres med ristede poteter, kolesalw og Mango chilli Majonese.
Allergener: Egg, gluten (hvete)
![](https://222563-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2019/02/Logo_realmat_hvit.png)
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo