Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 8
Mandag
Spaghetti bolognese
Serveres med revet parmesan, salat og hjemmelaget focaccia.
Alergener: Melk, selleri, gluten (hvete)
Tirsdag
Indisk `chana Masala`.
Serveres med ris, raita og salat.
Allergener: Melk
Onsdag
Ostefylt svinesnitzel.
Serveres med ristet potet, grønnsaker, syltet agurk og brunet smørsaus med kapers.
Alergener: Gluten (hvete), sulfitt, melk
Torsdag
Bakt ørretfilet.
Serveres med potetmos, kål og estragon velouté.
Alergener: Melk, fisk
Fredag
Sushi
Allergener: Fisk, sulfitt, melk, egg
Pytt i panne.
Serveres med speilegg, brød og salat
Allergener: Egg, gluten (hvete)

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo