Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 17
Mandag
Landtidskokt «pigwings» på indisk gryte.
Serveres med ris og raita.
Allergener: Melk
Tirsdag
Falafel.
Serveres med passende tilbehør.
Allergener: Gluten (hvete)
Onsdag
Kylling tagine.
Serveres med couscous og salat.
Allergener: Gluten (hvete)
Torsdag
Bakt laks.
Serveres med kokte poteter, agurk salat og rømme.
Allergener: Fisk, gluten (hvete), melk, egg
Fredag
Sushi.
Allergener: Fisk, sjømat, sulfitt, melk
Biff empanada.
Serveres med salat og salsa.
Allergener: Sulfitt, gluten (hvete)
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo