Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 49 – 2023
Mandag
Kyllingkjøttboller.
Serveres med ertepuree, ristet potet, brunsaus og syltede rødbeter.
Allergener: Gluten (hvete), melk
Tirsdag
Nepalese Thali.
Serveres med ris, linser og grønnsakscurry.
Allergener: Ingen
Onsdag
Gryte av oksekjøtt.
Serveres med potetstappe og salat.
Allergener: Melk
Torsdag
Fish & chips.
Severes med tartarsaus.
Allergener: Fisk, egg, gluten (hvete)
Fredag
Taco med svinekjøtt.
Serveres med passande tilbehør
Allergener: Melk, sulfitt, gluten (hvete)

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo