fbpx

Meny Waldemar Thranes gt 84-98

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 41

 

Mandag

Chorizo kjøttboller på tomat saus med penne pasta og revet parmesan.

Serveres med salat.

Allergener: Melk, selleri, gluten (hvete

Tirsdag

Greskkar og Kirketerter rødkarri på kokosmelk og Peanøtter.

Serveres med ris og salat.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Onsdag
Bacon polser med potetmos, ristet løksaus og grønne erter.
 

Allergener: Melk

Torsdag

Panert Pollock fillet.

Serveres med pommes frites og remouladesaus.

Allergener: Fisk, melk, sulfitt

Fredag.

Spicy krispy kylling vinger.

Serveres med ristede poteter, kolesalw og Mango chilli Majonese.

Allergener: Egg, gluten (hvete)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!