Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 25
Mandag
Chicken tikka masala.
Serveres med basmatiris og raita.
Allergener: Melk
Tirsdag
Vegetarlasagne.
Serveres med gresk salat.
Allergener: Melk, gluten (hv), soya
Onsdag
Spghetti med biff-bolognesesaus.
Serveres med hjemmelaget focaccia og salat.
Allergener: Melk, gluten (hv)
Torsdag
Fiskekaker
Serveres med grønn ertepuré, kokte poteter, glasert gulrot og dillsaus
Allergener: Fisk, gluten (hvete), egg, melk, sennep
Fredag
Sushi
Allergener: Melk, soya
Burrito med biffkjøttdeig, passende tilbehør og tortillalefse
Allergener: Melk, gluten, sulfitt

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo