Meny Waldemar Thranes gt 84-98

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 25

 

Mandag

Chicken tikka masala.
Serveres med basmatiris og raita.
Allergener: Melk

 

 

 

 

 

Tirsdag

Vegetarlasagne.

Serveres med gresk salat.

Allergener: Melk, gluten (hv), soya

Onsdag

Spghetti med biff-bolognesesaus.

Serveres med hjemmelaget focaccia og salat.

Allergener: Melk, gluten (hv)

Torsdag

Fiskekaker

Serveres med grønn ertepuré, kokte poteter, glasert gulrot og dillsaus

Allergener: Fisk, gluten (hvete), egg, melk, sennep

 

Fredag

Sushi 

Allergener: Melk, soya

Burrito med biffkjøttdeig, passende tilbehør og tortillalefse

Allergener: Melk, gluten, sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!