Meny Brugata 19
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 39 – 2023
Mandag
Pai med spinat, ost, skinke, soltørket tomat og løk.
Serveres med blandet salat og yoghurtdressing.
Allergener: Egg, gluten (hvete), melk
Tirsdag
Pasta arrabiata.
Serveres med salat, brød, smør og revet parmesan.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Onsdag
Grillet kyllingvinger.
Serveres med pommes, coleslaw, blandet salat, ketchup og sennep.
Allergener: Egg, sennep
Torsdag
Fiskegryte.
Serveres med dampet ris, koriander og chili.
Allergener: Fisk
Fredag
Stekte pølser.
Serveres med potetstappe og passende tilbehør.
Allergener: Melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo