fbpx

Meny Brugata 19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 25

 

Mandag

Stekte kjøttkaker i brunsaus.

Serveres med poteter, dampede grønnsaker og tyttebær.

Allergener: Melk

Tirsdag

Gratinert søtpotet.

Serveres med blomkålkrem, ristede kikerter, spinat og honningvinaigrette.

Allergener: Melk

Onsdag

Svinekjøtt på hoisinsaus.

Serveres med ris og asiatisk agurk- og gulrotsalat

Allergener: Melk, egg

Torsdag

Bakt seifilet.

Serveres med dampede grønnsaker, kokte poteter og dillsaus.

Allergener: Fisk, melk

Fredag

Grillet hamburger.

Serveres med brød, dressing, salat. Coleslow og poteter.

Allergener: Egg, gluten (hvete)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!