fbpx

Meny Brugata 19

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 38

 

Mandag

hili con carne på storfe med bønner, mais og paprika.

Serveres med ris, rømme og frisk koriander.


Allergener: Selleri, melk

Tirsdag
Helstekt marinert blomkål med Thailandsk panengcurry, jasminris og vårløk.

 

 

Allergener:Soya, selleri, spor av: fisk, skalldyr

 

Onsdag

Svinenakke stroganoff med champignon, løk og paprika.

Serveres med potetbåter og persille.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri

                 
Torsdag

Sør Indisk fiskecurry på laks med gulrot, rødløk og chili.

Serveres med basmatiris, koriander og lime.

Allergener: Fisk, soya, selleri

Fredag
Assortert pizza med rømmedressing, fefferoni og syrlig kålsalat.

Allergener:  Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt, sennep

 


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!