fbpx

Meny Brugata 19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 9

 

Mandag

Stekte kjøttkaker.

Serveres med poteter, ertestuing, brunsaus og tyttebær.

Allergener: Melk

Tirsdag

Båndspagetti.

Serveres med ratatouille, revet parmesan og ruccolasalat.

Allergener: Gluten (hvete), melk

Onsdag

Kylling i tandorisaus.

Serveres med basmatiris, tzatziki og salat.

Allergener: Melk

Torsdag

Fiskegrateng med makaroni.

Serveres med råkost salat og eggesmør.

Allergener:  Fisk, melk, gluten (hvete), egg

Fredag

Pytt i panne.

Serveres med speilegg, rødbeter og brød.

Allergener: Egg, gluten (hvete i brød)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Call Now ButtonRing oss nå!