fbpx

Meny Brugata 19

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke  05 – 2022

Mandag

Gryte på svinekjøtt.

Serveres med bakte grønnsaker og dampet jasminris.

 Allergener: Ingen

 

Tirsdag

Båndspagetti med grønnsaker, tomatsaus, parmesanost og basilikum.

Allergener: Gluten (hvete)

Onsdag

Ovnsgrillede kyllingvinger.

Serveres med krispy søtpoteter, chilimajones og salat.

 

Allergener: Egg, sennep
Torsdag

Ukens fisk.

Serveres med kokte poteter, dampede grønnsaker og bacon/capers-og dill smørsaus.

Allergener: Fisk, melk
Fredag

Pizza med forskjellige toppings.

Serveres med salat og dressing.

Allergener: Melk, gluten (hvete)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 0


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Call Now ButtonRing oss nå!