fbpx

Hjem » Catering i Oslo » Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord passer til bursdag, konfirmasjon eller andre anledninger. 

Innhold:
Brød fra Åpent bakeri med pisket smør
Aioli
Røkelaks med eggerøre
Varmrøkt laks med hovmestersaus
Skagenrøre med stekt loff
Assortert spekemat med oliven og artisjokk
Roastbiff med remulade og syltet rødløk
Karbonader med stekt løk og rødbeter
Potetsalat med parmesan og persille
Modne oster med søte kondimenter og nøtter
Grønn salat med vinagrette

 

Allergener:
Hvete, melk, egg, sennep, fisk, skalldyr, sulfitt, nøtter.

Kr. 431 eks. mva

Min. bestilling: 20

Jeg har brukt Real Mat ved flere anledninger – både i deres egne lokaler, og som rent cateringfirma. Senest leverte de nydelige tapasbokser til en gruppe på 100 som skulle med tog – super og effektiv korrespondanse hele veien, bra levering av hyggelige kokker, og fantastiske tilbakemeldinger fra våre gjester. Topp score! Jeg kan lett anbefale Real Mat til andre.
Mvh Maria / CIC event congress

Jeg har benyttet meg av Real Mat Catering ved flere anledninger siste 2 år, og har hver gang blitt møtt med strålende service, fleksibilitet og profesjonalitet. Maten har, uavhengig av menyvalg, alltid vært særdeles god (og med rause porsjoner), og ved større sammenkomster og gjesteantall har det vært svært hjelpsomt å be kokken komme og hjelpe til en times tid med siste forberedelser og anretting. Tilrettelegging mtp allergier, graviditet blant gjester o.l har også blitt gjort på en god måte med like fullverdige og delikate mattilbud til gjester med særskilte behov. Jeg kan anbefale Real Mat på det varmeste og kommer selv til å benytte meg av deres catering tjenester igjen.

Svært god kvalitet på maten og super service. I tillegg til smakfull catering har de flere flotte selskapslokaler og takterrasser tilpasset både mindre lag og store selskap. Fleksible i forhold til planlegging av meny. Anbefales!

Jeg har ofte brukt Real Mat i forbindelse med møter, middager og eventer på jobben. Har også benyttet Real Mat mye privat. Maten og servicen til Real Mat har alltid vært av beste kvalitet. Superbra og imøtekommende service. Kvalitets mat til rimelig pris. Råeste cateringen jeg har benyttet. Takk for hjelpen Real Mat. Så gøy at dere er så interessert i riktig ernæring og helse i forbindelse med maten. Dere leverer alltid på topp. Jeg kan trygt anbefale Real Mat.
Hilsen André Bach

Koldtbord i Oslo

Koldtbord fra Real Mat serveres med ferske råvarer. Ta med dine venner eller kolleger på en matopplevelse gjennom forskjellige retter. Skal du ha firmafest kan vi stille med både koldtbord og selskapslokaler. Vi kan også kjøre ut maten og hente dersom dette er ønskelig.

Koldtbord Catering

Vi kan levere koldtbord som catering i Oslo og omegn. Koldtbord passer til mange anledninger. Vi leverer koldtbord til konfirmasjoner, minnestunder, dåp, begravelse, vielser, bursdagsfester, jubileum og andre tilstelninger. Vennligst legg ved en kommentar om ønsket levering. Vi tar uansett kontakt for å avtale nærmere.

RealMat lager maten fra bunnen av – det vil du kjenne på smaken.

Koldtbord

Nyhetsbrev

9 + 2 =

NB! Bestillingen er ikke bindende før det er gitt bekreftelse fra RealMat.

Ring oss nå!