fbpx

Hjem » Catering i Oslo » Julemat » Julelunsj

Julelunsj

Rugbrød og surdeigsbrød fra Åpent bakeri med pisket kviteseidsmør
Vintersalat med syltede grønnsaker og vinaigrette
Hjemmegravet laks med akevittkrydder, dill og sennepsaus
Varmrøkt laks Fra Fredriks røkeri på Vippetangen med dillmajones
Eggerøre på økologiske egg fra Horgen gård
Kremet rødbetsalat med krispigt granny smith eple og pepperot
Grov viltpaté med rårørte tyttebær, ristede mandler og grønnkål
Varmrøkt lammelår fra Strøm Larsen med saltbakt sellerirot og spinat
Vellagret Goudaost med portvin, fiken og kandiserte valnøtter

Allergener:
Hvete, rug, melk, sennep, fisk, egg, mandler, selleri, vallnøtter, smør og sulfitt.

Kr. 420 eks. mva

Min. bestilling: 10

Jeg har brukt Real Mat ved flere anledninger – både i deres egne lokaler, og som rent cateringfirma. Senest leverte de nydelige tapasbokser til en gruppe på 100 som skulle med tog – super og effektiv korrespondanse hele veien, bra levering av hyggelige kokker, og fantastiske tilbakemeldinger fra våre gjester. Topp score! Jeg kan lett anbefale Real Mat til andre.
Mvh Maria / CIC event congress

Jeg har benyttet meg av Real Mat Catering ved flere anledninger siste 2 år, og har hver gang blitt møtt med strålende service, fleksibilitet og profesjonalitet. Maten har, uavhengig av menyvalg, alltid vært særdeles god (og med rause porsjoner), og ved større sammenkomster og gjesteantall har det vært svært hjelpsomt å be kokken komme og hjelpe til en times tid med siste forberedelser og anretting. Tilrettelegging mtp allergier, graviditet blant gjester o.l har også blitt gjort på en god måte med like fullverdige og delikate mattilbud til gjester med særskilte behov. Jeg kan anbefale Real Mat på det varmeste og kommer selv til å benytte meg av deres catering tjenester igjen.

Svært god kvalitet på maten og super service. I tillegg til smakfull catering har de flere flotte selskapslokaler og takterrasser tilpasset både mindre lag og store selskap. Fleksible i forhold til planlegging av meny. Anbefales!

Jeg har ofte brukt Real Mat i forbindelse med møter, middager og eventer på jobben. Har også benyttet Real Mat mye privat. Maten og servicen til Real Mat har alltid vært av beste kvalitet. Superbra og imøtekommende service. Kvalitets mat til rimelig pris. Råeste cateringen jeg har benyttet. Takk for hjelpen Real Mat. Så gøy at dere er så interessert i riktig ernæring og helse i forbindelse med maten. Dere leverer alltid på topp. Jeg kan trygt anbefale Real Mat.
Hilsen André Bach

Julelunsj
Dra for å velge antall: 20
NB! Bestillingen er ikke bindende før det er gitt bekreftelse fra RealMat. Du vil motta en bekreftelse på at din e-post er mottatt av oss.

RealMat lager maten fra bunnen av – det vil du kjenne på smaken.

Ring oss nå!