Hjem » Catering i Oslo » Julemat »

Julelunsj
Rugbrød og surdeigsbrød fra Åpent bakeri med pisket kviteseidsmør
Vintersalat med syltede grønnsaker og vinaigrette
Hjemmegravet laks med akevittkrydder, dill og sennepsaus
Varmrøkt laks Fra Fredriks røkeri på Vippetangen med dillmajones
Eggerøre på økologiske egg fra Horgen gård
Kremet rødbetsalat med krispigt granny smith eple og pepperot
Grov viltpaté med rårørte tyttebær, ristede mandler og grønnkål
Varmrøkt lammelår fra Strøm Larsen med saltbakt sellerirot og spinat
Vellagret Goudaost med portvin, fiken og kandiserte valnøtter
Allergener:
Hvete, rug, melk, sennep, fisk, egg, mandler, selleri, vallnøtter, smør og sulfitt.
Kr. 420 eks. mva
Min. bestilling: 10
