Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 24
Mandag
Stengt
Tirsdag
Vegansk chili sin carne
Serveres med rømme, ris og nachochips
Allergener: Melk, sulfitt
Onsdag
Spaghetti med bolognesesaus.
Serveres med revet parmesan og brød.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Torsdag
Rødspette.
Serveres med råkostsalat, ristede poteter og remouladesaus.
Allergener: Fisk, gluten (hvete), egg, melk, sennep
Fredag
Langtidsbraisert svinenakke i hoisinsaus.
Serveres med potetmos og sommerkål.
Allergener: Melk, soya

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo