Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 5
Mandag
Marinert og grillet svinekoteletter.
Serveres med fritert potet, salat og chimichurri.
Alergener: Sulfitt
Tirsdag
Bakt søtpotet.
Serveres med svart bønnegryte, revet ost og rød coleslaw.
Allergener: Melk
Onsdag
Indisk kylling karri.
Serveres med basmatiris og raita.
Allergener: Melk
Torsdag
Bakt skatevinge.
Serveres med potetmos, grønnsaker, persille, kapers og brunet smørsaus.
Allergener: Melk, fisk, gluten (hvete)
Fredag.
Kinesisk stekt biff og nudler med grønnsaker.
Allergener: Soya, gluten (hvete), sesam
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo