Meny Waldemar Thranes gt 84-98

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 17

 

Mandag
Påskestengt
Tirsdag

Spaghetti med sjampingnon og tomat saus.

Serveres med hjemmelaget focaccia og salat.

Allergener: Gluten (hvete), melk

Onsdag

`Coq au vin` – kyllinglår marinert og kokt på rødvinssaus.

Serveres med potetmos og aspargesbønner.

Allergener: Melk

Torsdag

Goan fish curry.

Serveres med basmatiris og salat.

Allergener: Fisk

 

Fredag

Sushi

Allergener: Fisk, egg, sulfitt, melk

Tyrkisk kyllingkebab.

Allergener: Gluten (hvete)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!