Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 43
Mandag
Stekte kyllingkarbonader.
Serveres med potet, løksaus, dampade grønnsaker og salat.
Allergener:
Tirsdag
Vegetarisk chili concarne.
Serveres med dampat ris, rømme, jalapenos, tortillachips og blandet salat
Allergener: Melk (i rømmen)
Onsdag
stagrateng med skinke, ost, løk og spinat.
Serveres med brød, dressing og salat
Allergener: Gluten (hvete), melk
Torsdag
Sprøbakt fiskeburger.
Serveres med brød, salat, tomat, bulgur og dressing
Allergener: Gluten (hvete), egg, sennep (i dressing)
Fredag
Wienerpølser.
Serveres med lompe, potetpure og passende tilbehør
Allergener: Gluten (hvete i lompe), melk
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo