Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 17
Mandag
Sprøstekt seinuggets.
Serveres med bulgursalat, remoulade, dill og sitron.
Allergener: Gluten (hvete), fisk, egg, sennep
Tirsdag
Nudelwok.
Serveres med grønnsaker, soya, sweet chili, koriander og chili.
Allergener: Gluten (hvete), egg
Onsdag
Pastagrateng med ost og skinke.
Serveres med råkostsalat og klaret smør.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Torsdag
Bakt laks.
Serveres med kokte poteter, agurksalat, rømme, dill og sitron.
Allergener: Fisk, melk (i rømme)
Fredag
Grillet svinenakke.
Serveres med potetsalat, kryddersmør, bakt tomat og salat.
Allergener: Melk, egg, sennep
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo