Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 8
Mandag
Fish and chips.
Serveres med remulade, salat og dampede grønne erter.
Allergener: Gluten (hvete), fisk, egg, sennep
Tirsdag
Bakt søtpotet.
Serveres med grønnsaksris, ruccolasalat og yoghurtdressing.
Allergener: Melk (i dressing)
Onsdag
Stekte kyllingboller.
Serveres med spaghetti, tomatsaus, blandet salat, revet parmesanost og bladpersille.
Allergener: Gluten (hvete)
Finnes glutenfri pasta
Torsdag
Bakt ørret.
Serveres med kokte poteter, stekt sopp, kål og spinat, samt soyasmør med tomat, dill og kapers.
Allergener: Fisk, melk, soya (glutenfri)
Fredag
Chili con carne.
Serveres med dampet ris, rømme, salat og tortillachips.
Allergener: Melk ( i rømme)

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo