Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 20
Mandag
Stekte tacokjøttboller.
Serveres med spaghetti, paprika saus og blandet salat.
Allergener: Gluten (hvete)
Tirsdag
Linsegryte med blomkål, løk og gulrot.
Serveres med dampet ris og salat.
Onsdag
Gratinert quesadilla med kylling.
Serveres med gresk salat og chilidressing.
Allergener: Melk
Torsdag
Sprøbakt torsk.
Serveres med ovnsstekt søtpotet, raita og isbergsalat.
Allergener: Fisk,melk, raita
Fredag
Røkt kjøttpølse.
Serveres med kokte poteter, surkål og sennepsaus.
Allergener:

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo