Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 20

 

Mandag

Stekte tacokjøttboller.

Serveres med spaghetti, paprika saus og blandet salat.

Allergener: Gluten (hvete)

Tirsdag

Linsegryte med blomkål, løk og gulrot.

Serveres med dampet ris og salat.

Onsdag

Gratinert quesadilla med kylling.

Serveres med gresk salat og chilidressing.

Allergener: Melk

Torsdag

Sprøbakt torsk.

Serveres med ovnsstekt søtpotet, raita og isbergsalat.

Allergener: Fisk,melk, raita

Fredag

Røkt kjøttpølse.

Serveres med kokte poteter, surkål og sennepsaus.

Allergener: 


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!