fbpx

Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 8

 

Mandag

Fish and chips.

Serveres med remulade, salat og dampede grønne erter.

Allergener: Gluten (hvete), fisk, egg, sennep

Tirsdag

Bakt søtpotet.

Serveres med grønnsaksris, ruccolasalat og yoghurtdressing.

Allergener: Melk (i dressing)

Onsdag

Stekte kyllingboller.

Serveres med spaghetti, tomatsaus, blandet salat, revet parmesanost og bladpersille.

Allergener: Gluten (hvete)

Finnes glutenfri pasta

Torsdag

Bakt ørret.

Serveres med kokte poteter, stekt sopp, kål og spinat, samt soyasmør med tomat, dill og kapers.

Allergener: Fisk, melk, soya (glutenfri)

Fredag

Chili con carne.

Serveres med dampet ris, rømme, salat og tortillachips.

Allergener: Melk ( i rømme)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!