fbpx

Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 9

 

Mandag

Stekte kjøttkaker.

Serveres med kokte poteter, løksjy, syltet agurk, tyttebær og salat.

Allergener: 

Tirsdag

Vegansk burger.

Serveres med pommes frites, coleslaw, brød, salat og dressing.

Allergener: Gluten (hvete i brød), egg, sennep (i dressing)

Onsdag

Langtidsbakt pigwings.

Serveres med potetstappe, sjampinjongsaus og blandet salat.

Allergener: Melk

Torsdag

Bakt laks.

Serveres med båndspagetti og ratatouille.

Allergener: Fisk, gluten (hvete)

Fredag

Grillet shoulder ribs.

Serveres med bakt søtpotet, tzatziki og blandet salat.

Allergener: Melk (i tzatziki)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Call Now ButtonRing oss nå!