St. Olavs Gate 28
Her finner du menyene for uken som kommer.
UKE 17
Mandag
Påskestengt
Tirsdag
Vegetarisk pasta caponata med aubergin, squash, oliven og basilikum.
Serveres med ruccolasalat, brød, smør og revet parmesan.
Allergener: Melk, gluten (hvete), selleri, sulfitt
Onsdag
Ovnsgrillet kyllinglår med bearnaisesaus.
Serveres med rotgrønnsaker og timian-ristet potet.
Allergener: Melk, egg
Torsdag
Fiskekaker av seifilet, med eggesmør.
Serveres med kokt potet og råkostsalat.
Allergener: Fisk, melk, egg
Fredag
Lasagne på kjøttdeig av storefe.
Serveres med salat og rømmedressing.
Allergener: Melk, gluten (hvete)

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo