St. Olavs Gate 28

Her finner du menyene for uken som kommer.

UKE 25

 

Mandag

Kyllingkjøttboller i brun saus.

Serveres med kokt potet, dampede  grønnsaker og tyttebær.

Allergener: Melk

Tirsdag

Vegetar omelett med sopp, brokkoli og paprika.

Serveres med gresk salat, fetaost og brød.

Allergener:Melk, egg, gluten (hv), sulfitt

Onsdag

Brassert kyllinglår i paneng curry saus med bambusskudd, brokkoli og paprika.

Serveres med jasminris og ferske urter.

Allergener: Soya

Torsdag

Fiskegrateng med makaroni og purreløk.

Serveres med råkostsalat, brunet smør, kapers og rødløk.

Allergener: Fisk, gluten (hv), melk

Fredag

Chorizoburger i brioche hamburgerbrød.

Serveres med ovnsbakt potetbåter, salat, tomat, syltet løk og chilimajo dressing.

 

Allergener: Gluten (hv), fisk, egg, sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!