St. Olavs Gate 28

Her finner du menyene for uken som kommer.

UKE 17

 

Mandag

Påskestengt

Tirsdag

Vegetarisk pasta caponata med aubergin, squash, oliven og basilikum.

Serveres med ruccolasalat, brød, smør og revet parmesan.

Allergener: Melk, gluten (hvete), selleri, sulfitt

Onsdag

Ovnsgrillet kyllinglår med bearnaisesaus.

Serveres med rotgrønnsaker og timian-ristet potet.

Allergener: Melk, egg

Torsdag

Fiskekaker av seifilet, med eggesmør.

Serveres med kokt potet og råkostsalat.

Allergener: Fisk, melk, egg

Fredag

Lasagne på kjøttdeig av storefe.

Serveres med salat og rømmedressing.

Allergener: Melk, gluten (hvete)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!