St. Olavs Gate 28
Her finner du menyene for uken som kommer.
UKE 25
Mandag
Kyllingkjøttboller i brun saus.
Serveres med kokt potet, dampede grønnsaker og tyttebær.
Allergener: Melk
Tirsdag
Vegetar omelett med sopp, brokkoli og paprika.
Serveres med gresk salat, fetaost og brød.
Allergener:Melk, egg, gluten (hv), sulfitt
Onsdag
Brassert kyllinglår i paneng curry saus med bambusskudd, brokkoli og paprika.
Serveres med jasminris og ferske urter.
Allergener: Soya
Torsdag
Fiskegrateng med makaroni og purreløk.
Serveres med råkostsalat, brunet smør, kapers og rødløk.
Allergener: Fisk, gluten (hv), melk
Fredag
Chorizoburger i brioche hamburgerbrød.
Serveres med ovnsbakt potetbåter, salat, tomat, syltet løk og chilimajo dressing.
Allergener: Gluten (hv), fisk, egg, sulfitt

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo