Pilestredet 27
Her finner du menyene for uken som kommer.
UKE 17
Mandag
Pasta med kremet soppsaus og sprø bacon.
Serveres med parmesan og salat.
Allergener: Gluten (hvete), melk
Tirsdag
Gresk pai med feta og squash.
Serveres med rømmedressing og agurk- og tomatsalat.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg
Onsdag
Kyllinglår tandoori masala med koriander.
Serveres med ris og raita.
Allergener: Melk
Torsdag
Ovnsbakt laks med mojodressing.
Serveres med saltbakte poteter og aspargesbønner.
Allergener: Fisk, sulfitt
Fredag
Empanada av biff med chimichurri.
Serveres med fargerik quinoasalat og mais.
Allergener: Egg, sulfitt, gluten (hvete)
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo