Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 38
Mandag
Chili con carne på storfe med bønner, mais og paprika.
Serveres med ris, rømme og frisk koriander.
Allergener: Selleri, melk
Tirsdag
Helstekt marinert blomkål med Thailandsk panengcurry, jasminris og vårløk.
Allergener:Soya, selleri, spor av: fisk, skalldyr
Onsdag
Svinenakke stroganoff med champignon, løk og paprika.
Serveres med potetbåter og persille.
Allergener: Melk, sulfitt, selleri
Torsdag
Sør Indisk fiskecurry på laks med gulrot, rødløk og chili.
Serveres med basmatiris, koriander og lime.
Allergener: Fisk, soya, selleri
Fredag
Assortert pizza med rømmedressing, fefferoni og syrlig kålsalat.
Allergener: Gluten (hvete), egg, melk, sulfitt, sennep
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo