Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 16
Mandag
Svenske kjøttboller.
Serveres med grov potetmos, fløtesaus, tyttebær og agurksalat med dill og persille.
Allergener: Melk, selleri, sulfitt, soya
Tirsdag
Mezze maniche alla puttanesca, Italienske pastarør i spicy tomatsaus med zucchini, aubergine, rosiner, kapers, selleri, og oliven.
Serveres med ferskrevet parmesan og salat på ruccola, rødløk og basilikum.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg, sulfitt, selleri
Onsdag
Thailandsk kylling satay på kyllinglår med lun råkostsalat, jasminris og peanøttsaus.
Serveres med agurk, koriander og chili.
Allergener: Fisk, soya, peanøtter, selleri
Torsdag
Bouillabaisse på hyse, laks, blåskjell, rotgrønnsaker og tomat.
Serveres med kokte poteter, dill og aioli.
Allergener: Fisk, bløtdyr, selleri, egg, sennep
Fredag
Helstekt svinefilet.
Serveres med pommes frites, aspargesbønner, soltørkede tomater og chillibearnaise.
Allergener: Melk, egg, sulfitt
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo