Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 05 – 2022
Mandag
Kjøttkarbonader fra Strøm Larsen.
Serveres med kremet hodekål, kokte folvapoteter, brun saus og tyttebær.
Serveres med kremet hodekål, kokte folvapoteter, brun saus og tyttebær.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sennep
Tirsdag
Indisk Dhal – vegetarisk linsegryte med kokosmelk, gulrot, koriander og ristet aubergine. Serveres med basmatiris, mynteyoghurt og garlic naan.
Allergener: Selleri, melk, gluten (hvete), soya
Onsdag
Teriyaki kyllingbryst på eggnudel wok med aspargesbønner, paprika, sopp og vårløk.
Allergener: Soya, egg, selleri, gluten (hvete)
Torsdag
Pannestekt Flekksteinbit med søtpotetpuré, brokkoli, sprø serransoskinke og sauce vierge.
Allergener: Fisk, melk, selleri
Fredag
Spaghetti bolognese med bladpersille og revet parmesan ost.
Allergener: Gluten (hvete), melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo