Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 43
Mandag
Lapskaus på svin og oksekjøtt med rotgrønnsaker.
Serveres med flatbrød og smør.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Tirsdag
Honning bakt gresskar.
Serveres med rissotto, ruccula, ristede gresskarkjerner og parmesan.
Allergener: Melk
Onsdag
Spareribs på asiatisk vis.
Serveres med ris, daikon-agurk salat og soya-peppersaus.
Allergener: Soya, gluten, sesam
Torsdag
Ovnsbakt torsk toppet med sprøsstekt skinke.
Severeres med grønnerter pure, kokte poteter og kapers-smørsaus.
Allergener: Fisk, melk
Fredag
Moussaka med oksekjøttdeig.
Serveres med isberg, agurk, tomat, løk og dressing.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo