Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 16
Mandag
Chili con carne.
Serveres med ris, rømme, jalapenos og salat.
Allergener: Melk
Tirsdag
Fettucine.
Serveres med ovnsgrillet paprika, løk, artisjokk, spinatsalat og grønn pesto.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Onsdag
Kylling i panangsaus med grønnsaker.
Serveres med ris og urtesalat.
Allergener: Ingen
Torsdag
Sitronbakt seifilet.
Serveres med ertepuré, poteter og kapers-smørsaus.
Allergener: Fisk, melk, sulfitt
Fredag
Lasagne.
Serveres med gresk salat og hvitløksdressing.
Allergener: Gluten (hvete), melk
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo