Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 8
Mandag
Kremet linguine pasta.
Serveres med sprøstekt bacon, revet parmesan og ruccula pesto.
Allergener: Gluten (hvete), melk
Tirsdag
Bakt potet.
Toppes med vegetar-deig, rødløk, mais, rømme og revet ost.
Allergener: Melk, soya
Onsdag
Kylling chopsuey.
Serveres med ris.
Allergener: Sesam, soya, gluten
Torsdag
Fiskeburger.
Serveres med båtpoteter, syltet rødløk, salat og ranch dressing.
Allergener: Fisk, melk, sulfitt, egg, sennep, gluten
Fredag
Kebab av storfe-svinekjøtt på pita.
Serveres med tilbehør.
Allergener: Gluten (hvete), sulfitt, egg, sennep

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo