fbpx

Meny Fridtjof Nansens vei 17-19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 43

 

Mandag

Lapskaus på svin og oksekjøtt med rotgrønnsaker.

Serveres med flatbrød og smør.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Tirsdag

Honning bakt gresskar.

Serveres med rissotto, ruccula, ristede gresskarkjerner og parmesan.

Allergener: Melk

Onsdag

Spareribs på asiatisk vis.

Serveres med ris, daikon-agurk salat og soya-peppersaus.

Allergener: Soya, gluten, sesam

Torsdag

Ovnsbakt torsk toppet med sprøsstekt skinke.

Severeres med grønnerter pure, kokte poteter og  kapers-smørsaus.

Allergener: Fisk, melk

Fredag
Moussaka med oksekjøttdeig.

Serveres med isberg, agurk, tomat, løk og dressing.

Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!