Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 20
Mandag
Pasta carbonarra.
Serveres med ruccula salat og parmesan.
Allergener: Melk, Gluten (hvete)
Tirsdag
Bakt søtpotet med chilibønner.
Serveres med revet ost, avokado-jalapeno dressing og tortilla chips.
Allergener: Melk, sulfitt
Onsdag
Butter chicken med kylling.
Serveres med basmatiris og salat.
Allergener: Sennep, melk
Torsdag
Sprøbakt sei.
Serveres med dampet grønnsaker, poteter og remulade.
Allergener: Fisk, egg, sennep, sulfitt
Fredag
Kyllingburger på brioche.
Serveres med tomat, syltet løk, rømme dressing og fries.
Allergener: Gluten, melk, sulfitt

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo