fbpx

Meny Fridtjof Nansens vei 17-19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 9

 

Mandag

Lasagne med oksekjøttdeig.

Serveres med dagens salat og hvitløksdressing.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Tirsdag

Oste gratinert aubergin på brioche brød.

Serveres med med relish og grønnkålslaw.

Allergener: Gluten (hvete), melk, sennep, egg

Onsdag

Vårrull fylt med kylling.

Serveres med ris, salat og sweet-chilisaus.

Allergener: Soya

Torsdag

Fish and chips.

Serveres med erter, salat og remulade.

Allergener:  Fisk, sulfitt, gluten (hvete)

Fredag

Bbq pork ribs.

Serveres med ris, spicy daikon-kålsalat og szechuan peppersaus.

Allergener: Soya, sesam, sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Call Now ButtonRing oss nå!