Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 46
Mandag
Kyllingkjøttboller.
Serveres med potetstappe, brunsaus, og tyttebær.
Allergener: Melk
Tirsdag
Omelett med brokkoli, paprika og purre.
Serveres med spinat salat, urte pesto dressing og brød.
Allergener: Melk, egg, gluten (hvete), sennep
Onsdag
Thai kylling-wok med holy basil, sjampinjong, paprika og løk.
Serveres med jasminris
Allergener: Soya, bløtdyr, gluten (hvete)
Torsdag
Fiskeburger med grønnkålsalat, sricha-majo og chips
Allergener: Fisk, sulfitt, melk, egg, sennep, gluten
Fredag
Carnitas på svinenakke
Serveres med tortilla, mais, løk, tomat og salsa verde
Allergener: Melk, sulfitt, sennep
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo