Meny Fridtjof Nansens vei 17-19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 20

 

Mandag

Pasta carbonarra.

Serveres med ruccula salat og parmesan.

Allergener: Melk, Gluten (hvete)

Tirsdag

Bakt søtpotet med chilibønner.

Serveres med revet ost, avokado-jalapeno dressing og tortilla chips.

Allergener: Melk, sulfitt

Onsdag

Butter chicken med kylling.

Serveres med basmatiris og salat.

Allergener: Sennep, melk

Torsdag

Sprøbakt sei.

Serveres med dampet grønnsaker, poteter og remulade.

Allergener: Fisk, egg, sennep, sulfitt

Fredag

Kyllingburger på brioche.

Serveres med tomat, syltet løk, rømme dressing og fries.

Allergener: Gluten, melk, sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!