Meny Fridtjof Nansens vei 17-19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 28

 

Mandag

Pasta carbonara.

Serveres med parmesan og salat.

Allergener: Melk, egg, gluten (hvete)

Tirsdag

Falafel serveres på libabrød med tzatziki og agurk, tomat og isberg salat.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Onsdag

Ovnsgrillet kyllinglår.

Sserveres med ris, sataysaus og urtesalat

Allergener: Peanøtt, gluten (soya)

Torsdag

Sprøbakt sei.

Serveres med poteter, råkostsalat og dillsaus.

Allergener: Fisk, melk, gluten (hvete)

Fredag

Pork char siu.

Serveres på bao bun, coleslaw og hoisinsaus.

Allergener: Soya, gluten (soya)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!