Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 28
Mandag
Pasta carbonara.
Serveres med parmesan og salat.
Allergener: Melk, egg, gluten (hvete)
Tirsdag
Falafel serveres på libabrød med tzatziki og agurk, tomat og isberg salat.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Onsdag
Ovnsgrillet kyllinglår.
Sserveres med ris, sataysaus og urtesalat
Allergener: Peanøtt, gluten (soya)
Torsdag
Sprøbakt sei.
Serveres med poteter, råkostsalat og dillsaus.
Allergener: Fisk, melk, gluten (hvete)
Fredag
Pork char siu.
Serveres på bao bun, coleslaw og hoisinsaus.
Allergener: Soya, gluten (soya)

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo