St. Olavs Gate 28
Her finner du menyene for uken som kommer.
UKE 31
Mandag
Kyllingkjøttboller i brun saus.
Serveres med ovnbakte poteter, grønnsaker og tyttebær.
Allergener: Melk, gluten, selleri
Tirsdag
Falafel med hummus og klassisk tilbehør.
Serveres med pitabrød, tzatziki og salat.
Allergener: Sesam, gluten (hvete), melk
Onsdag
Kyllinglår i fløtesaus med friske urter.
Serveres med jasminris og tomatsalat.
Allergener: Melk, sulfitt
Torsdag
Fiskekaker på sei og torsk med remulade.
Serveres med aspargesbønner og kokte poteter.
Allergener: Fisk, melk, egg, sennep
Fredag
Chili con carne på storfekjøtt, bønner, mais og paprika.
Serveres med basmatiris, rømme, jalapenos og nachos.
Allergener: Melk, gluten (hvete), sulfitt

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo