St. Olavs Gate 28

Her finner du menyene for uken som kommer.

UKE 31

 

Mandag

Kyllingkjøttboller i brun saus.

Serveres med ovnbakte poteter, grønnsaker og tyttebær.

Allergener: Melk, gluten, selleri

Tirsdag

Falafel med hummus og klassisk tilbehør.

Serveres med pitabrød, tzatziki og salat.

Allergener: Sesam, gluten (hvete), melk

Onsdag

Kyllinglår i fløtesaus med friske urter.

Serveres med jasminris og tomatsalat.

Allergener: Melk, sulfitt

Torsdag

Fiskekaker på sei og torsk med remulade.

Serveres med aspargesbønner og kokte poteter.

Allergener: Fisk, melk, egg, sennep

Fredag

Chili con carne på storfekjøtt, bønner, mais og paprika.

Serveres med basmatiris, rømme, jalapenos og nachos.

Allergener: Melk, gluten (hvete), sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!