St. Olavs Gate 28

Her finner du menyene for uken som kommer.

UKE 26

 

Mandag

Svineschnitzel med remulade.

Serveres med kokte poteter og aspargesbønner.

Allergener: Melk, gluten (hvete), egg, sulfitt

Tirsdag

Ovnsbakt søtpotet med honning, timian og hvitløk.

Serveres med blomkålpuré, kryddestekte kiketer og grønnkålsalat med fetaost og vinaigrette.

Allergener:Melk, selleri, sulfitt

Onsdag

Grillet kyllinglår med sitron, timian og bulgur.

Serveres med tzatziki og friske urter.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Torsdag

Asiatisk fiskegryte med grønnsaker og kokosmelk.

Serveres med jasminris, koriander og lime.

Allergener: Fisk

Fredag

Spaghetti bolognese med parmesan og persille.

Serveres med tomat og ruccola salt.

Allergener: Gluten (hvete), melk


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!