St. Olavs Gate 28
Her finner du menyene for uken som kommer.
UKE 26
Mandag
Svineschnitzel med remulade.
Serveres med kokte poteter og aspargesbønner.
Allergener: Melk, gluten (hvete), egg, sulfitt
Tirsdag
Ovnsbakt søtpotet med honning, timian og hvitløk.
Serveres med blomkålpuré, kryddestekte kiketer og grønnkålsalat med fetaost og vinaigrette.
Allergener:Melk, selleri, sulfitt
Onsdag
Grillet kyllinglår med sitron, timian og bulgur.
Serveres med tzatziki og friske urter.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Torsdag
Asiatisk fiskegryte med grønnsaker og kokosmelk.
Serveres med jasminris, koriander og lime.
Allergener: Fisk
Fredag
Spaghetti bolognese med parmesan og persille.
Serveres med tomat og ruccola salt.
Allergener: Gluten (hvete), melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo