Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 22
Mandag
Lasagne med kyllingkjøttdeig.
Serveres med tomat, oliven, basilikum, salat og grønn pesto.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Tirsdag
Vegetar gryte med kokosmelk og rød karri.
Serveres med ris og urter
Allergener:
Onsdag
Ovnsbakt steinbit.
Serveres med grønnsaker, poteter og kremet dillsaus
Allergener: Fisk, melk
Torsdag
Stengt
Fredag
Kylling shawarma med libabrød.
Serveres med agurk, rødløk, isberg og yoghurt dressing.
Allergener: Melk, gluten, melk, sennep

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo