Meny Waldemar Thranes gt 84-98

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 34

 

Mandag

Kylling- og kikert-tagine.

Serveres med lun bulgursalat.

Allergener: Gluten (hvete)
Tirsdag
Chili sin carne.
 
Serveres med ris, rømme, tortillachips og jalapeño.
Allergener: Selleri, melk
Onsdag
Burrito med biff, bønner, ris og ost

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Torsdag
Ovnsbakt seifilet med ertepuré.
Serveres med ristede poteter og urtesmørsaus.

Allergener: Melk,  fisk.

Fredag
Sushi
Allergener: Melk, fisk, sulfitt, egg

Bangers and mash.
Serveres med aspargesbønner og løksaus

Allergener: Melk


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!