fbpx

Meny Waldemar Thranes gt 84-98

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 51

 

Mandag
Kylling lunsj-kaker, ristede poteter, erte-puré, brun saus, syltede rødbeter.

Melk, sulfitt, gluten (hvete)

Tirsdag

Grønne linser, gresskar og koko-karri.  

Serveres med rød ris og salat .

Allergener:

Onsdag

Juletallerken med poteter, ribbe, rødkål, medisterkaker og saus.

Allergener: Melk

 

 

Torsdag

Fiskegrateng.

Serveres med råkostsalat, eggesmør og saus.

Allergener: Fisk, egg, Gluten (hvete)

Fredag.

Gryte med røde bønner, svinnekjøtt og grønsaker. Serveres med brød.

Allergener: Gluten (hvete)


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!