Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 34
Mandag
Kylling- og kikert-tagine.
Serveres med lun bulgursalat.
Allergener: Gluten (hvete)
Tirsdag
Chili sin carne.
Serveres med ris, rømme, tortillachips og jalapeño.
Allergener: Selleri, melk
Onsdag
Burrito med biff, bønner, ris og ost
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Torsdag
Ovnsbakt seifilet med ertepuré.
Serveres med ristede poteter og urtesmørsaus.
Serveres med ristede poteter og urtesmørsaus.
Allergener: Melk, fisk.
Fredag
Sushi
Allergener: Melk, fisk, sulfitt, egg
Bangers and mash.
Serveres med aspargesbønner og løksaus
Allergener: Melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo