Meny Waldemar Thranes gt 84-98
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 51
Mandag
Kylling lunsj-kaker, ristede poteter, erte-puré, brun saus, syltede rødbeter.
Melk, sulfitt, gluten (hvete)
Tirsdag
Grønne linser, gresskar og koko-karri.
Serveres med rød ris og salat .
Allergener:
Onsdag
Juletallerken med poteter, ribbe, rødkål, medisterkaker og saus.
Allergener: Melk
Torsdag
Fiskegrateng.
Serveres med råkostsalat, eggesmør og saus.
Allergener: Fisk, egg, Gluten (hvete)
Fredag.
Gryte med røde bønner, svinnekjøtt og grønsaker. Serveres med brød.
Allergener: Gluten (hvete)
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo