Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 19

 

Mandag

Kjøttkaker.

Serveres med løksaus, ertestuing, kokte poteter og salat.

Allergener: Melk

Tirsdag

Båndspagetti.

Serveres med ratatouille, blandet salat, parmesan og fersk basilikum.

Allergener: Gluten (hvete)

Onsdag

Ovnsgrillet kylling.

Serveres med couscoussalat og tzatziki.

Allergener: gluten (hvete), melk

Torsdag

Bakt seifilet.

Serveres med dampet aspargesbønner, kokte poteter og tomatsaus.

Allergener: Fisk, gluten (hvete)

Fredag

Kebab i pitabrød.

Serveres med fries, syltet rødløk, isbergsalat, tomat og rømmedressing.

Allergener: Gluten (hvete), melk


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!