Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 19
Mandag
Kjøttkaker.
Serveres med løksaus, ertestuing, kokte poteter og salat.
Allergener: Melk
Tirsdag
Båndspagetti.
Serveres med ratatouille, blandet salat, parmesan og fersk basilikum.
Allergener: Gluten (hvete)
Onsdag
Ovnsgrillet kylling.
Serveres med couscoussalat og tzatziki.
Allergener: gluten (hvete), melk
Torsdag
Bakt seifilet.
Serveres med dampet aspargesbønner, kokte poteter og tomatsaus.
Allergener: Fisk, gluten (hvete)
Fredag
Kebab i pitabrød.
Serveres med fries, syltet rødløk, isbergsalat, tomat og rømmedressing.
Allergener: Gluten (hvete), melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo