Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 10
Mandag
Stekte kyllingkarbonader.
Serveres med aspargesbønner, timianskjy og kokte poteter.
Allergener: Ingen allergener
Tirsdag
Falafel i tortillalefse.
Serveres med hummus, stekte grønnsaker, salat og raita.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
(Finnes glutenfri lefse)
Onsdag
Grillet svinenakke.
Serveres med sopprisotto, revet parmesan og ruccolasalat.
Allergener: Melk
Torsdag
Sprøstekt flatfisk.
Serveres med kokte poteter, råkostsalat, eggesmør og gulrotkrem.
Allergener: Fisk, egg, melk, gluten (hvete)
Fredag
Pizza med forskjellig toppings.
Serveres med blandet salat og dressing.
Allergener: Gluten (hvete), melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo