Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 19
Mandag
Spaghetti bolognese med storfe kjøttdeig fra Strøm-Larsen.
Serveres med revet parmesan, persille, tomat og ruccolasalat.
Tirsdag
Taiwansk kylling med ingefær, sesam og fritert basilikum.
Serveres med jasminris, bok choy og aspargesbønner.
Allergener: Gluten (hvete), sesam, soya
Onsdag
Koreansk gochujang carbonara med honning og soyamarinert kyllingbryst.
Serveres med fritert svartkål, spiresalat og brokkoli.
Allergener: Melk, gluten (hvete), soya, sesam
Torsdag
Helgrillet ytrefilet av svin med sitron- og timiansjy.
Serveres med ristet søtpoteter, gresk salat og fetaost.
Allergener: Melk
Fredag
Thai biffsalat med roastbiff, friske urter og nuoc cham dressing.
Serveres med risnudler, sprøstekt løk, chili og peanøtter.
Allergener: Fisk, gluten (hvete), peanøtter

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo