Meny Mariboesgate 13

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 19

 

Mandag

Spaghetti bolognese med storfe kjøttdeig fra Strøm-Larsen.

Serveres med revet parmesan, persille, tomat og ruccolasalat.

Allergener: Melk, sulfitt, gluten (hvete)
Tirsdag

Taiwansk kylling med ingefær, sesam og fritert basilikum.

Serveres med jasminris, bok choy og aspargesbønner.

Allergener: Gluten (hvete), sesam, soya

Onsdag

Koreansk gochujang carbonara med honning og soyamarinert kyllingbryst.

Serveres med fritert svartkål, spiresalat og brokkoli.

Allergener: Melk, gluten (hvete), soya, sesam

Torsdag

Helgrillet ytrefilet av svin med sitron- og timiansjy.

Serveres med ristet søtpoteter, gresk salat og fetaost.

Allergener: Melk

Fredag        

Thai biffsalat med roastbiff, friske urter og nuoc cham dressing.

Serveres med risnudler, sprøstekt løk, chili og peanøtter.

 Allergener: Fisk, gluten (hvete), peanøtter


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!