Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 3
Mandag
Biff Lindstrøm med grønne erter, potetpuré og sjysaus. Serveres med rødbeter, kapers, sylteagurk og persille.
Allergener: Melk, selleri. sulfitt, soya
Tirsdag
Vegetarisk tomatisert pasta med rødløk, soltørkede tomater, spinat og fersk burrata. Serveres med ristede solsikkekjerner og urteolje.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, selleri
Onsdag
Indisk butter chicken med gulrot, løk og basmatiris. Serveres med limeyoghurt, koriander og hvitløks flatbrød.
Allergener: Melk, selleri, gluten (hvete), soya
Torsdag
Tom yum kung. Thailandsk curry med ingefær, sitrongress, tomat, sopp og tiger reker. Serveres med eggnudler, koriander og lime.
Allergener: Skalldyr, fisk, soya, selleri, egg
Fredag
Chili con carne med paprika, bønner, mais og koriander. Serveres med ris, nachos, jalapenos og rømme.
Allergener: Selleri, sulfitt, melk
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo