Pilestredet 27
Her finner du menyene for uken som kommer.
UKE 19
Mandag
Schnitzel av svinekjøtt med remulade.
Serveres med kokte poteter og ertepure.
Allergener: Melk, egg, gluten (hvete)
Tirsdag
Ovnsbakt blomkål med appelsin-gulrotkrem.
Serveres med spinat og soltørket tomat.
Allergener: Melk, sulfitt
Onsdag
Kyllingvinger i tikka masala saus.
Serveres med basmatiris og salat.
Allergener: Melk
Torsdag
Thai fiskegryte med sesongens grønnsaker.
Serveres med jasminris, koriander, lime og chili.
Allergener: Fisk, soya
Fredag
Kebab av kylling og får.
Serveres med pitabrød, fries, syltet rødløk, isbergsalat, tomat og kebabdressing.
Allergener: Gluten, sulfitt, melk

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo