fbpx

Tapas

Tapas har tatt Norge med storm, og restauranter med de smakfulle rettene fra Spania har poppet opp de siste årene i Oslo og resten av landet. Men hva er egentlig historien bak denne fantastiske fingermaten?

Se vår meny

Litt historie

Kong Fernando den syvende besøkte ofte Andalcudia området og tok med seg denne retten. Når han skulle drikke sin vin etter en lang reise la han ost på toppen av glasset for å holde mygg, fluer og støv bort fra vinen. Selv om dette var for å beskytte vinen ville han alltid spise den og uansett hvor han dro spurte han alltid etter et glass med vin med en «tapa».  Og fra denne legenden har vi opprinnelsen fra det som i dag er tapas!

Tapa betyr «å dekke til». Derav dekke til så ingenting kommer i vinglasset.

 

Vår tapas

Real Mat tilbyr to forskjellige tapasmenyer, men vi kan også sette opp og tilpasse egne skreddersydde menyer. Tanken med vår første tapasmeny er at den skal passe for alle, til en god pris og riktig mengde slik at man blir god og mett.

Vår andre tapasmeny er mer for vante tapaselskere, og i tillegg til å være litt større vil du finne spennende tvister for å blidgjøre selv den mest kresne.

Hva gjør vi?

Real Mat tilbyr alt fra catering, matkurs, selskapslokaler og kantinedrift.

Firmafest

Les mer

Eventer

More Info

Selskaps-
mat

More Info

Skjenke bevilgning

More Info

Lei personalet 

More Info

Drop Off Catering

More Info

Nyhetsbrev

Få spennende nyheter, tilbud og oppskrifter rett i innboksen din!

Ring oss nå!