fbpx

Sashimisalat med wasabimajones

Sett en ekstra spiss på lunsjen eller forretten med denne herlige oppskriften fra Real Mat! 

Serveringer

2-4

Ferdig på:

Ca 15 min

Calories:

200

Passer til:

Lunsj og forrett

Introduksjon

Om oppskiften

Alle elsker sashimi! En meget enkel og sund rett med muligheter for å legge til mange smaker. I dag skal vi gjøre det ekstra enkelt, men allikevel smakfullt. Så enten du vil kose deg selv eller får besøk, så vil denne garantert slå an! 

Ingredienser

  • 400g laksefilet 
  • 1/2 mango
  • 4 ts ristede sesamfrø
  • 1stk finvasket bladsalat

Det er ikke mye som skal til for å skape et fantastisk lite måltid. Pass på at ingrediensene er av fersk og god kvalitet. 

Steg for steg – slik gjør du

Steg 1

Laksen kuttes i tynne skiver. Husk å bruke en passende kniv, ettersom sashimien skal være veldig mør.

Steg 2

Finn frem et stort fat og dander gjerne litt crazy rundt. Dette trenger ikke se veldig pent ut, men litt delikat bør det være. 

Steg 3

Spre biter av tilbehøret på sashimien og gjerne halvstore dotter med wasabimajonesen rundt på fatet. 

Steg 4

Dersom du ønsker å sette prikken over i`en kan du lage en helt egen ponzusaus Oppskriften finner du her!

Flere oppskrifter

Biff tataki

Coleshaw

Ring oss nå!