fbpx

Hjem » Catering i Oslo » Grillmat » Real Grillmeny

Real Grillmeny

En av våre gjesters favoritter om sommeren!

Innhold:
Fra kullgrillen:
Grønn asparges med brunet hvitløksmør og sitron
Piri piri marinert kylling fra Eng gård med ranch og vårløk
Norsk svinenakke med rosmarin, sitron og romescosaus
Norsk okse entrecôte med piment d`Espelette smør og rødvinsjy (+ 110,- per gjest)
Grillede villreker på spyd (+ 80,- per gjest)

Fra buffet:
Brød fra Åpent bakeri
Hjemmelagd aioli og tzaziki med mynte og dill
Laks sashimi med granatepler og ponzusaus
Romanosalat med grillet mais, parmesandressing og krutonger
Cherrytomater «bliss» med olivenolje, basilikum og persille
Nypoteter fra Nøtterøy med sennepsvinaigrette, kapers og karse

Allergener:
Egg, fisk, hvete, havre, rug, melk, sennep, selleri, skalldyr, soya, valnøtter.

Kr. 600 eks. mva

Min. bestilling: 20

Jeg har brukt Real Mat ved flere anledninger – både i deres egne lokaler, og som rent cateringfirma. Senest leverte de nydelige tapasbokser til en gruppe på 100 som skulle med tog – super og effektiv korrespondanse hele veien, bra levering av hyggelige kokker, og fantastiske tilbakemeldinger fra våre gjester. Topp score! Jeg kan lett anbefale Real Mat til andre.
Mvh Maria / CIC event congress

Jeg har benyttet meg av Real Mat Catering ved flere anledninger siste 2 år, og har hver gang blitt møtt med strålende service, fleksibilitet og profesjonalitet. Maten har, uavhengig av menyvalg, alltid vært særdeles god (og med rause porsjoner), og ved større sammenkomster og gjesteantall har det vært svært hjelpsomt å be kokken komme og hjelpe til en times tid med siste forberedelser og anretting. Tilrettelegging mtp allergier, graviditet blant gjester o.l har også blitt gjort på en god måte med like fullverdige og delikate mattilbud til gjester med særskilte behov. Jeg kan anbefale Real Mat på det varmeste og kommer selv til å benytte meg av deres catering tjenester igjen.

Svært god kvalitet på maten og super service. I tillegg til smakfull catering har de flere flotte selskapslokaler og takterrasser tilpasset både mindre lag og store selskap. Fleksible i forhold til planlegging av meny. Anbefales!

Jeg har ofte brukt Real Mat i forbindelse med møter, middager og eventer på jobben. Har også benyttet Real Mat mye privat. Maten og servicen til Real Mat har alltid vært av beste kvalitet. Superbra og imøtekommende service. Kvalitets mat til rimelig pris. Råeste cateringen jeg har benyttet. Takk for hjelpen Real Mat. Så gøy at dere er så interessert i riktig ernæring og helse i forbindelse med maten. Dere leverer alltid på topp. Jeg kan trygt anbefale Real Mat.
Hilsen André Bach

RealMat lager maten fra bunnen av – det vil du kjenne på smaken.

Real Grillmeny

Nyhetsbrev

11 + 4 =

NB! Bestillingen er ikke bindende før det er gitt bekreftelse fra RealMat.

Call Now ButtonRing oss nå!