Hjem » Catering i Oslo » Grillmat »

Real Grillmeny
En av våre gjesters favoritter om sommeren!
Innhold:
Fra kullgrillen:
Grønn asparges med brunet hvitløksmør og sitron
Piri piri marinert kylling fra Eng gård med ranch og vårløk
Norsk svinenakke med rosmarin, sitron og romescosaus
Norsk okse entrecôte med piment d`Espelette smør og rødvinsjy (+ 110,- per gjest)
Grillede villreker på spyd (+ 80,- per gjest)
Fra buffet:
Brød fra Åpent bakeri
Hjemmelagd aioli og tzaziki med mynte og dill
Laks sashimi med granatepler og ponzusaus
Romanosalat med grillet mais, parmesandressing og krutonger
Cherrytomater «bliss» med olivenolje, basilikum og persille
Nypoteter fra Nøtterøy med sennepsvinaigrette, kapers og karse
Allergener:
Egg, fisk, hvete, havre, rug, melk, sennep, selleri, skalldyr, soya, valnøtter.
Kr. 600 eks. mva
Min. bestilling: 20

RealMat lager maten fra bunnen av – det vil du kjenne på smaken.
Real Grillmeny
NB! Bestillingen er ikke bindende før det er gitt bekreftelse fra RealMat.