Hjem » Catering i Oslo » Grillmat »

Grillmeny Gourmet
Ta festen til nye høyder!
Innhold:
Fra kullgrillen:
Hvit asparges med brunet smør, løyrom og gressløk
Sjøkreps med estragon, hvitløk og sitron
Kveitefilet fra Hjelmeland med soyasmør, kapers og dill
Spansk ibericogris med sitron, olivenolje og romescosaus
Norsk okse entrecote med sommertrøffel og sj
Fra buffet:
Brød fra Åpent bakeri
Hjemmelagd aioli og tzaziki med mynte og dill
Laks og kamskjell sashimi med granatepler og ponzusaus
Romanosalat med parmesandressing, ansjos og krutonger
Cherrytomater «bliss» med olivenolje, basilikum og persille
Nypoteter fra Nøtterøy med sennepsvinaigrette, kapers og karse
Sommerdessert: Hvit sjokolademousse med sommerens bær og karamellisert hvit sjokolade
Norske jordbær med creme chantilly, kakesmuler og pistasj (+100,- per gjest)
Allergener:
Egg, fisk, hvete, rug, melk, bløtdyr, sennep, selleri, skalldyr, soya.
Kr. 860 eks. mva
Min. bestilling: 20

RealMat lager maten fra bunnen av – det vil du kjenne på smaken.
Grillmeny Gourmet
NB! Bestillingen er ikke bindende før det er gitt bekreftelse fra RealMat.