Sashimisalat med wasabimajones
Sett en ekstra spiss på lunsjen eller forretten med denne herlige oppskriften fra Real Mat!
Serveringer
2-4
Ferdig på:
Ca 15 min
Calories:
200
Passer til:
Lunsj og forrett
Introduksjon
Om oppskiften
Alle elsker sashimi! En meget enkel og sund rett med muligheter for å legge til mange smaker. I dag skal vi gjøre det ekstra enkelt, men allikevel smakfullt. Så enten du vil kose deg selv eller får besøk, så vil denne garantert slå an!
Ingredienser
- 400g laksefilet
- 1/2 mango
- 4 ts ristede sesamfrø
- 1stk finvasket bladsalat
Det er ikke mye som skal til for å skape et fantastisk lite måltid. Pass på at ingrediensene er av fersk og god kvalitet.
Steg for steg – slik gjør du
Steg 1
Laksen kuttes i tynne skiver. Husk å bruke en passende kniv, ettersom sashimien skal være veldig mør.
Steg 2
Finn frem et stort fat og dander gjerne litt crazy rundt. Dette trenger ikke se veldig pent ut, men litt delikat bør det være.
Steg 3
Spre biter av tilbehøret på sashimien og gjerne halvstore dotter med wasabimajonesen rundt på fatet.
Steg 4
Dersom du ønsker å sette prikken over i`en kan du lage en helt egen ponzusaus Oppskriften finner du her!