Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 36

 

Mandag

Stekte nudler og ovnsgrillet jyllinglår.

Serveres med grønnsaker, salat og dressing.

Allergener: Gluten (hvete), sennep, egg (dressing)

Tirsdag

Ostegratinert aubergine.

Serveres med kikertsalat, granateplevinaigrette og frømiks.

Allergener: Gluten (hvete)

Onsdag

Grillet shoulderribbs.

Serveres med ovnsbakte poteter, gresk salat og sjysaus.

Allergener: Melk

Torsdag

Bakt laks.

Serveres med blomkålpure, spinatsalat og paprikasaus.

Allergener: Fisk

Fredag        

Chili con carne.

Serveres med dampet ris, rømme, salat og tortillachips.


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!