Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 37

 

Mandag

Stekte kyllingkarbonader.

Serveres med grønne erter, løksjy og poteter

Tirsdag

Gryte av søtpotet, kikerter og linser.

Serveres med focaccia og rømme.

Allergener: 

Onsdag

Brassert svinekjøtt.

Serveres med potetstappe, sjampinjongsaus og blandet salat.

Allergener: Melk

Torsdag

Asiatisk fiskegryte( kokos curry)

Serveres med dampet ris,limebåter og koriander

Allergener: Fisk

Fredag        

Spaghetti og kjøttsaus med svinekjøtt.

Serveres med revet parmesanost, tomatsalat og bladpersille.

Allergener: Gluten (hvete), finnes glutenfri pasta


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!