Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 14
Mandag
Kjøttboller.
Serveres med kokte poteter, ertepure, tomatsaus og salat.
Allergener:
Tirsdag
Ostegratinert søtpotet.
Serveres med blomkålkrem, dampet grønnsaker, frømiks og urteolje.
Allergener: Melk (ost)
Onsdag
Kjøttgryte av svinekjøtt.
Serveres med dampet poteter, blandet salat og rømme.
Allergener:
Torsdag
Bakt ørret.
Serveres med spaghetti og ratatouille.
Allergener: Fisk, gluten (hvete)
Fredag
Grillet kyllinglår.
Serveres med dampet ris, stekte grønnsaker og red currysaus.
Allergener:

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo