Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 36
Mandag
Stekte nudler og ovnsgrillet jyllinglår.
Serveres med grønnsaker, salat og dressing.
Allergener: Gluten (hvete), sennep, egg (dressing)
Tirsdag
Ostegratinert aubergine.
Serveres med kikertsalat, granateplevinaigrette og frømiks.
Allergener: Gluten (hvete)
Onsdag
Grillet shoulderribbs.
Serveres med ovnsbakte poteter, gresk salat og sjysaus.
Allergener: Melk
Torsdag
Bakt laks.
Serveres med blomkålpure, spinatsalat og paprikasaus.
Allergener: Fisk
Fredag
Chili con carne.
Serveres med dampet ris, rømme, salat og tortillachips.

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo