Meny Økernveien 94

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 22

 

Mandag

Kyllingkarbonader.

Serveres med potetstappe, aspargesbønner, salat og rosmarinsjy.

Allergener: Melk

Tirsdag

Chilibønner.

Serveres med bakt søtpotet, ruccolasalat, syltet rødløk og basilikum aioli.

Allergener: Egg, sennep

Onsdag

Stekte fiskekaker.

Serveres med kokte poteter, smør og råkostsalat.

Allergener: Fisk, egg, melk

Torsdag

Stengt / kristi himmelfartsdag

Fredag

Baguetter, suppe og salat


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!