Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 37
Mandag
Stekte kyllingkarbonader.
Serveres med grønne erter, løksjy og poteter
Tirsdag
Gryte av søtpotet, kikerter og linser.
Serveres med focaccia og rømme.
Allergener:
Onsdag
Brassert svinekjøtt.
Serveres med potetstappe, sjampinjongsaus og blandet salat.
Allergener: Melk
Torsdag
Asiatisk fiskegryte( kokos curry)
Serveres med dampet ris,limebåter og koriander
Allergener: Fisk
Fredag
Spaghetti og kjøttsaus med svinekjøtt.
Serveres med revet parmesanost, tomatsalat og bladpersille.
Allergener: Gluten (hvete), finnes glutenfri pasta

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo