Meny Økernveien 94
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 22
Mandag
Kyllingkarbonader.
Serveres med potetstappe, aspargesbønner, salat og rosmarinsjy.
Allergener: Melk
Tirsdag
Chilibønner.
Serveres med bakt søtpotet, ruccolasalat, syltet rødløk og basilikum aioli.
Allergener: Egg, sennep
Onsdag
Stekte fiskekaker.
Serveres med kokte poteter, smør og råkostsalat.
Allergener: Fisk, egg, melk
Torsdag
Stengt / kristi himmelfartsdag
Fredag
Baguetter, suppe og salat

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo