fbpx

St. Olavs Gate 28

Her finner du menyene for uken som kommer.

UKE 25

 

Mandag

Biffgryte i grønn currysaus.

Serveres med ris, aubergine og aspargesbønner.

Allergener: Fisk

Tirsdag

Pasta i tomatsaus, og grillet grønnsaker.

Serveres med brød og salat.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

 

 

Onsdag

Ovnsbakt kyllinglår med satay saus.

Serveres med stekt ris.

Allergener: Gluten (hvete), fisk, soya, peanøtter

Torsdag

Fiskekaker med Sandefjords smør.

Serveres med dampede poteter og amerikansk mix.

Allergener: Fisk, melk

 

Fredag

Pølser i brød.

Serveres med potetsalat og tilbehør.

Allergener: Gluten (hvete), melk, egg


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!