St. Olavs Gate 28
Her finner du menyene for uken som kommer.
Uke 49 – 2023
Mandag
Kyllingkjøttboller i karrisaus med koriander.
Serveres med basmatiris og raita.
Allergener: Melk
Tirsdag
Chili sin carne med linser og vegetarkjøttdeig.
Serveres med ris, salsa verde og tortillachips.
Allergener: Melk, sulfitt
Onsdag
Kremet pasta Alfredo med kyllinglår og persille.
Serveres med hjemmelaget focaccia.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Torsdag
Ovnsbakt laks med mojodressing.
Serveres med saltbakte poteter og ristede grønnsaker.
Allergener: Sulfitt, fisk
Fredag
Burger av svin med sesambrød.
Serveres med hjemmelaget dressing og potetbåter.
Allergener: Melk, gluten (hvete), egg, sulfitt

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo