Meny

Pilestredet 27

Uke 42
40


Mandag

Thai pad krapao med kyllingkjøttdeig,aspargesbønner, løk og paprika.

Serveres medjasminris, speilegg,  vårløk, chili ogkoriander.

Allergener: Egg, bløtdyr,gluten (hvete) og fisk.

Tirsdag

Søtpotetbakt med honning og timian.

Serveresmed selleripure, tørket og krydret kikerter, grønnkålsalat med fetaost og vinaigrette.

Allergener: Melk (fetaost),selleri, sennep og egg (vinaigrette)

Onsdag

Gulash med cremefraiche.

Serveres med salatog brød.

Allergener: Melk (rømme),gluten (hvete) i brød.

Torsdag

Stekte fiskekaker.

Serveres med koktepoteter, eggesmør, dampet gulrøtter, dill og sitron.

Allergener: Fisk, egg og melk.

Fredag

Stekt snitzel.

Serveres medremulade, båtpoteter, grønne erter og frisk salat.

Allergener: Gluten(hvete), melk og egg.