Pilestredet 27

Her finner du menyene for uken som kommer.

UKE 19

Mandag

Schnitzel av svinekjøtt med remulade.

Serveres med kokte poteter og ertepure.

Allergener: Melk, egg, gluten (hvete)

Tirsdag

Ovnsbakt blomkål med appelsin-gulrotkrem.

Serveres med spinat og soltørket tomat.

Allergener: Melk, sulfitt

Onsdag

Kyllingvinger i tikka masala saus.

Serveres med basmatiris og salat.

Allergener: Melk

Torsdag

Thai fiskegryte med sesongens grønnsaker.

Serveres med jasminris, koriander, lime og chili.

Allergener: Fisk, soya

Fredag

Kebab av kylling og får.

Serveres med pitabrød, fries, syltet rødløk, isbergsalat, tomat og kebabdressing.

Allergener: Gluten, sulfitt, melk


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!