Thai pad krapao med kyllingkjøttdeig,aspargesbønner, løk og paprika.
Serveres medjasminris, speilegg, vårløk, chili ogkoriander.
Allergener: Egg, bløtdyr,gluten (hvete) og fisk.
Søtpotetbakt med honning og timian.
Serveresmed selleripure, tørket og krydret kikerter, grønnkålsalat med fetaost og vinaigrette.
Allergener: Melk (fetaost),selleri, sennep og egg (vinaigrette)
Gulash med cremefraiche.
Serveres med salatog brød.
Allergener: Melk (rømme),gluten (hvete) i brød.
Stekte fiskekaker.
Serveres med koktepoteter, eggesmør, dampet gulrøtter, dill og sitron.
Allergener: Fisk, egg og melk.
Stekt snitzel.
Serveres medremulade, båtpoteter, grønne erter og frisk salat.
Allergener: Gluten(hvete), melk og egg.