Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 20
Mandag
Thai biffsalat med lollo salat, cherrytomat, agurk og stangselleri.
Serveres med jasminris og koriander.
Tirsdag
Falaffel med romanosalat, ruccola, tomat, agurk og rødløk.
Serveres med libabrød, fries, myntedressing og sterk saus.
Allergener: Sesam, melk, sulfitt, gluten (hvete)
Onsdag
Masalamarinert kylling med gulrot, bok choy og løk.
Serveres med basmatiris, mango chutney og tomat og peanøttsaus.
Allergener: Peanøtter, sulfitt
Torsdag
Gulasj med svinekjøtt, paprika, tomat, løk og karve.
Serveres med pasta og creme fraiche.
Allergener: Selleri, gluten (hvete), melk, sulfitt
Fredag
Bakt laks.
Serveres med kokte poteter, grønnsaker, agurksalat og sandefjorsmør med gressløk og dill.
Allergener: Fisk, sulfitt, melk, selleri

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo