Meny Mariboesgate 13

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 14

 

Mandag

Thailandsk panengcurry med kylling, gulrot og løk.

Serveres med jasminris og koriander.

Allergener: Skalldyr, selleri, soya, fisk

Tirsdag

Vegetar lasagne med aubergine, zucchini og portobello sopp.

Serveres med persille og parmesan.

Allergener: Gluten (hvete), melk, sennep, selleri, sulfitt.

Onsdag
Goulash på svinekjøtt med paprika, løk og karve. Serveres med kokt potet og rømme.

Allergener: Selleri, melk

Torsdag

Pannestekt laks med selleripuré, blomkål, spinat, kapers og rosiner.

Serveres med kokt potet og dill.

 Allergener: Fisk, melk, sulfitt

Fredag        

Assortert pizza.

Serveres  med rømmedressing og syrlig kålsalat.

Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg, sennep


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!