Meny

Mariboesgate 13

Uke 46
40


Mandag

Kremet pasta med røkt lammelår, paprika, stangselleri, løk, hvitløk, persille og revet parmesan.

Allergener: Sulfitt, selleri, melk og gluten (hvete).

Tirsdag

Byggotto med grønne erter, grillet paprikakrem, stekt sopp, vinterspinat, parmesan og ristet solsikkefrø.

Allergener: Mandel, gluten (hvete), sulfitt og melk.

Onsdag

Kebabtallerken med svinenakke, isbergsalat, syltet rødkål, løk, persille og fefferoni.

Serveres med fries, harissasaus og hvitløks-youghurt.

Allergener: Melk, sulfitt og selleri.

Torsdag

Gravet laks med persillestuede poteter, fenikkelsalat, dill, sitron og hovmestersaus.

Allergener: Fisk, melk, sulfitt og sennep.

Fredag

Bbq chicken drumsticks med spicy coleslaw, potetpure med dijonsennep, vårløksalat med bønnespirer og barbequesaus.

Allergener: Fisk, sulfitt, melk, sennep, soya og egg.