Cheeseburger fra Strøm Larsen med pickles majones, salat, tomat, sylteagurk og løk.
Serveres med potetbåter, sennep og ketchup
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt.
Vegetar massaman curry med potet, blomkål, gulrot og løk.
Serveres med jasminris, peanøtter og koriander
Allergener: Soya, selleri, peanøtter
Økologisk kyllingvinger fra Hovelsrud gård med brokkoli og blue cheese dressing. Serveres med potetpuré og barbequesaus.
Allergener: Soya, melk, sennep, egg, sulfitt, fisk.
Boulliabaisse med torsk, laks, rotgrønnsaker, tomat og dill. Serveres med kokte poteter, brød og aioli.
Allergener: Fisk, egg, sennep, sulfitt, selleri, gluten (hvete).
Julelunsj med pinnekjøtt, kålrotstappe, sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølser og julesaus.
Serveres med dillkokte poteter, tyttebær og sennep.
Allergener: Melk, selleri, sulfitt, sennep.

