Meny

Mariboesgate 13

Uke 48
40


Mandag

Stekte fiskekaker med eggesmør.

Serveres med kokte poteter, sitron, dill og råkostsalat med appelsinvinaigrette.

Allergener: Fisk, egg, melk, selleri

Tirsdag

Vegetarpasta puttanesca med tomat, løk, hvitløk, persille, kapers og oliven.

Serveres med olivenolje, parmesan og basilikum.

Allergener: Gluten (hvete), selleri, melk og sulfitt.

Onsdag

Tom kha gai med kylling, kokosmelk, sitrongress, tomat, sopp og løk.

Serveres med jasminris, lime og koriander.

Allergener: Fisk og selleri.

Torsdag

Nuggets av hyse med tartarsaus.

Serveres med mushy peas, estragon, sitron og pommes frites.

Allergener: Fisk, melk, egg, sennep, gluten (hvete) og sulfitt.

Fredag

Chili con carne med kidneybønner, hvite bønner og paprika.

Serveres med ris, nachos, rømme, lime og koriander.

Allergener: Melk og sulfitt.