Meny Mariboesgate 13

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 20

 

Mandag

Thai biffsalat med lollo salat, cherrytomat, agurk og stangselleri.

Serveres med jasminris og koriander.

Allergener: Fisk, selleri
Tirsdag

Falaffel med romanosalat, ruccola, tomat, agurk og rødløk.

Serveres med libabrød, fries, myntedressing og sterk saus.

Allergener: Sesam, melk, sulfitt, gluten (hvete)

Onsdag

Masalamarinert kylling med gulrot, bok choy og løk.

Serveres med basmatiris, mango chutney og tomat og peanøttsaus.

Allergener: Peanøtter, sulfitt

Torsdag

Gulasj med svinekjøtt, paprika, tomat, løk og karve.

Serveres med pasta og creme fraiche.

Allergener: Selleri, gluten (hvete), melk, sulfitt

Fredag        

Bakt laks.

Serveres med kokte poteter, grønnsaker, agurksalat og sandefjorsmør med gressløk og dill.

 Allergener: Fisk, sulfitt, melk, selleri


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!