Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 14
Mandag
Thailandsk panengcurry med kylling, gulrot og løk.
Serveres med jasminris og koriander.
Allergener: Skalldyr, selleri, soya, fisk
Tirsdag
Vegetar lasagne med aubergine, zucchini og portobello sopp.
Serveres med persille og parmesan.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sennep, selleri, sulfitt.
Onsdag
Allergener: Selleri, melk
Torsdag
Pannestekt laks med selleripuré, blomkål, spinat, kapers og rosiner.
Serveres med kokt potet og dill.
Allergener: Fisk, melk, sulfitt
Fredag
Assortert pizza.
Serveres med rømmedressing og syrlig kålsalat.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg, sennep

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo