Wok med andebryst, shii take, brokkoli, gulrot og løk.
Serveres med nudler og koriander
Allergener: Bløtdyr, fisk, soya og gluten (hvete).
Vegetariskdhal. Indisk linsegryte med kikerter, gulrot, løk og chili.
Serveres med basmatiris, pitabrød, koriander og mynteyoghurt.
Allergener: Soya, gluten (hvete), melk, sulfitt og selleri.
Bergensk fiskegryte på laks og torsk, gulrot, stangselleri, purre og løk.
Serveres med kokt potet og dill.
Allergener: Fisk, melk, selleri, sennep og sulfitt.
Gochujang carbonara med udonnudler, pannestekt bacon og furikake.
Serveres med sopp, spinat og soltørket tomat.
Allergener: Gluten (hvete), melk og soya.
Pasta bolognese.
Serveres med tomatsalat, ruccola og revetparmesan.
Allergener: Gluten (hvete), sulfitt, selleri og melk.

