Meny

Mariboesgate 13

Uke 43
40


Mandag

Lasagne med ruccolasalat,tomat og rødløk.Toppes med revet parmesan.

Allergener: Egg, gluten (hvete), selleri, sulfitt og melk.

Tirsdag

Ristet søtpotet med teriyakisaus og sesam. Serveresmed koreansk agurk salat,  aspargersbønner, granatepler og vårløk.

Allergener: Soya, sesam, gluten (hvete) og sulfitt.

Onsdag

Tomatisert pølsegryte med paprika, løk og selleri.

Serveres med potetmos tilsmakt grov sennep og persille.

Allergener: Selleri, sulfitt, melk og sennep.

Torsdag

Pannestekt laks med dill ogkremet fiskesaus.

Serveres med dampet grønnsaker og kokte poteter.

Allergener: Fisk, melk og selleri.

Fredag

Hamburger fra Strøm Larsen ibrioche bun med chilimayo, salat, tomat, løk og sylteagurk.

Serveres med båtpoteter og dipp.

Allergener: Egg, sennep, melk, gluten (hvete) og sulfitt.