Meny Mariboesgate 13

Her finner du menyen for uken som kommer.

Uke 27

 

Mandag
Fiskepudding med grønn ertepuré, blomkål og dill.
Serveres med kokte nypoteter og eggesmør.
Allergener: Fisk, egg og melk
Tirsdag
Vegetar panengcurry med aubergine, gulrot og bambuskudd. Serveres med jasminris, vårløk og koriander.

Allergener: Soya, selleri

Onsdag
Pasta carbonara på bacon, pølser og løk. Serveres med parmesanost og persille.

Allergener: Gluten (hvete) og melk

Torsdag
Chicken satay med brokkoli og peanøttsaus. Serveres på nudelsalat med bønnespirer og urter.

Allergener: Peanøtter, fisk, soya, egg, selleri og gluten (hvete)

Fredag        
Assortert pizza med svensk pizzasalat og rømmedressing.

 Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg og sennep


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!