Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 17
Mandag
Marokkansk lammegryte med gulrot, kikerter og ras el hanout.
Serveres med basmatiris, aprikos, mandler og persille.
Allergener: Sennep, mandel, selleri
Tirsdag
Kremet sopp pasta med fritert blomkål, sølvløk, hvitløk og grønnkål.
Serveres med parmesan, persille og basilikum.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg, selleri
Onsdag
Kylling chop suey med sopp, paprika, stangselleri, bambuskudd og løk.
Serveres med jasminris, vårløk og bønnespirer.
Allergener: Sesam, soya, gluten (hvete), selleri
Torsdag
Ovnsbakt laks med med smørdampet nykål, aspargesbønner og dill.
Serveres med kokte nypoteter og sandefjordsmør.
Allergener: Fisk, melk
Fredag
Grillet Norsk svinenakke med matig Gresk salat på potet, paprika, tomat, agurk, oliven og fetaost.
Serveres med timiansjy og tzaziki.
Allergener: Melk, selleri, sulfitt
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo