Lasagne med ruccolasalat,tomat og rødløk.Toppes med revet parmesan.
Allergener: Egg, gluten (hvete), selleri, sulfitt og melk.
Ristet søtpotet med teriyakisaus og sesam. Serveresmed koreansk agurk salat, aspargersbønner, granatepler og vårløk.
Allergener: Soya, sesam, gluten (hvete) og sulfitt.
Tomatisert pølsegryte med paprika, løk og selleri.
Serveres med potetmos tilsmakt grov sennep og persille.
Allergener: Selleri, sulfitt, melk og sennep.
Pannestekt laks med dill ogkremet fiskesaus.
Serveres med dampet grønnsaker og kokte poteter.
Allergener: Fisk, melk og selleri.
Hamburger fra Strøm Larsen ibrioche bun med chilimayo, salat, tomat, løk og sylteagurk.
Serveres med båtpoteter og dipp.
Allergener: Egg, sennep, melk, gluten (hvete) og sulfitt.