Stekte fiskekaker med eggesmør.
Serveres med kokte poteter, sitron, dill og råkostsalat med appelsinvinaigrette.
Allergener: Fisk, egg, melk, selleri
Vegetarpasta puttanesca med tomat, løk, hvitløk, persille, kapers og oliven.
Serveres med olivenolje, parmesan og basilikum.
Allergener: Gluten (hvete), selleri, melk og sulfitt.
Tom kha gai med kylling, kokosmelk, sitrongress, tomat, sopp og løk.
Serveres med jasminris, lime og koriander.
Allergener: Fisk og selleri.
Nuggets av hyse med tartarsaus.
Serveres med mushy peas, estragon, sitron og pommes frites.
Allergener: Fisk, melk, egg, sennep, gluten (hvete) og sulfitt.
Chili con carne med kidneybønner, hvite bønner og paprika.
Serveres med ris, nachos, rømme, lime og koriander.
Allergener: Melk og sulfitt.

