Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
Uke 27
Mandag
Fiskepudding med grønn ertepuré, blomkål og dill.
Serveres med kokte nypoteter og eggesmør.
Allergener: Fisk, egg og melk
Tirsdag
Vegetar panengcurry med aubergine, gulrot og bambuskudd. Serveres med jasminris, vårløk og koriander.
Allergener: Soya, selleri
Onsdag
Pasta carbonara på bacon, pølser og løk. Serveres med parmesanost og persille.
Allergener: Gluten (hvete) og melk
Torsdag
Chicken satay med brokkoli og peanøttsaus. Serveres på nudelsalat med bønnespirer og urter.
Allergener: Peanøtter, fisk, soya, egg, selleri og gluten (hvete)
Fredag
Assortert pizza med svensk pizzasalat og rømmedressing.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg og sennep

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo