Meny Mariboesgate 13

Her finner du menyen for uken som kommer.

 UKE 38

 

Mandag
Kremet pasta med (hvitvin), crabstick, stangselleri, grønne erter, rødløk og dill.
Allergener: Gluten (hvete), fisk, skalldyr, selleri, melk
Tirsdag

Vegetar thai green curry med tofu, aubergine, zucchini og paprika.

Serveres med jasminris, lime og koriander.

Allergener: Skalldyr, fisk, soya
Onsdag
Kylling fajitas med paprika, løk og hvitløk. Serveres i tortillabrød med ost, salsa, rømme og koriander.
Allergener: Soya, gluten (hvete), melk, sulfitt

Torsdag

Boullabaisse med torsk, laks, blåskjell rotgrønnsaker og appelsin.

Serveres med kokte poteter, dill og aioli.

Allergener: Fisk, bløtdyr, selleri, egg, sennep og sulfitt

Fredag        

Helstekt svinekam fra Strøm Larsen.

Serveres med brokkoli, bakt tomat, stekesjy og potetpuré med grov sennep og urter.

Allergener: Selleri, sulfitt, melk, sennep


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!