Meny Mariboesgate 13
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 38
Mandag
Kremet pasta med (hvitvin), crabstick, stangselleri, grønne erter, rødløk og dill.
Allergener: Gluten (hvete), fisk, skalldyr, selleri, melk
Tirsdag
Vegetar thai green curry med tofu, aubergine, zucchini og paprika.
Serveres med jasminris, lime og koriander.
Allergener: Skalldyr, fisk, soya
Onsdag
Kylling fajitas med paprika, løk og hvitløk. Serveres i tortillabrød med ost, salsa, rømme og koriander.
Allergener: Soya, gluten (hvete), melk, sulfitt
Torsdag
Boullabaisse med torsk, laks, blåskjell rotgrønnsaker og appelsin.
Serveres med kokte poteter, dill og aioli.
Allergener: Fisk, bløtdyr, selleri, egg, sennep og sulfitt
Fredag
Helstekt svinekam fra Strøm Larsen.
Serveres med brokkoli, bakt tomat, stekesjy og potetpuré med grov sennep og urter.
Allergener: Selleri, sulfitt, melk, sennep

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo