Meny

Mariboesgate 13

Uke 45
40


Mandag

Pytt i panne med storfe og pølser med potet, løk.

Serveres med rødbeter, persille  og speilegg.

Allergener: Sulfitt og egg.

Tirsdag

Ristetspisskål med spinatpuré med linsesalsa, solsikkefrø.

Serveres med friske urter og tahinidressing.

Allergener: Melk, egg, gluten (hvete), sennep og sulfitt.

Onsdag

Soyamarinert kyllinglår medbrokkoli, sesam og vårløk.

Serveres med ris og kimchimarinert egg.

Allergener: Melk, sulfitt, sesam, eg og sennep.

Torsdag

Thailandske fiskekaker pålaks med rød curry og limeblader.

Serveres på lun nuddelsalat med grønnsaker ogpeanøtter.

Allergener: Fisk, soya, skalldyr, egg og peanøtter.

Fredag

Spaghetti bolognese.

Serveres med persille, parmesan og tomatsalat.

Allergener: Egg, gluten (hvete), melk og selleri.