Meny

Mariboesgate 13

Uke 51
40


Mandag

Cheeseburger fra Strøm Larsen med pickles majones, salat, tomat, sylteagurk og løk.

Serveres med potetbåter, sennep og ketchup

Allergener: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt.

Tirsdag

Vegetar massaman curry med potet, blomkål, gulrot og løk.

Serveres med jasminris, peanøtter og koriander

Allergener: Soya, selleri, peanøtter

Onsdag

Økologisk kyllingvinger fra Hovelsrud gård med brokkoli og blue cheese dressing. Serveres med potetpuré og barbequesaus.

Allergener: Soya, melk, sennep, egg, sulfitt, fisk.

Torsdag

Boulliabaisse med torsk, laks, rotgrønnsaker, tomat og dill. Serveres med kokte poteter, brød og aioli.

Allergener: Fisk, egg, sennep, sulfitt, selleri, gluten (hvete).

Fredag

Julelunsj med pinnekjøtt, kålrotstappe, sprøstekt ribbe, medisterkaker, julepølser og julesaus.

Serveres med dillkokte poteter, tyttebær og sennep.

Allergener: Melk, selleri, sulfitt, sennep.