Meny

Mariboesgate 13

Uke 49
40


Mandag

Wok med andebryst, shii take, brokkoli, gulrot og løk.

Serveres med nudler og koriander

Allergener: Bløtdyr, fisk, soya og gluten (hvete).

Tirsdag

Vegetariskdhal. Indisk linsegryte med kikerter, gulrot, løk og chili.

Serveres med basmatiris, pitabrød, koriander og mynteyoghurt.

Allergener: Soya, gluten (hvete), melk, sulfitt og selleri.

Onsdag

Bergensk fiskegryte på laks og torsk, gulrot, stangselleri, purre og løk.

Serveres med kokt potet og dill.

Allergener: Fisk, melk, selleri, sennep og sulfitt.

Torsdag

Gochujang carbonara med udonnudler, pannestekt bacon og furikake.

Serveres med sopp, spinat og soltørket tomat.

Allergener: Gluten (hvete), melk og soya.

Fredag

Pasta bolognese.

Serveres med tomatsalat, ruccola og revetparmesan.

Allergener: Gluten (hvete), sulfitt, selleri og melk.