Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 47
Mandag
Kjøttkake i brunsaus med grønnsaker, poteter og tyttebær.
(svin og oksekjøtt)
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Tirsdag
Gnocchi.
Serveres med ovnsgrillet zucchini, aubergine, piementos saus, parmesan og spinat.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Onsdag
Svinesnitzel.
Serveres med aspargesbønner, stekte poteter og peppersaus.
Allergener: Melk, gluten (hvete)
Torsdag
Fiskekaker.
Serveres med ertepure, dampet poteter, dillsaus og råkost blanding.
Allergener: Fisk, sulfitt, melk
Fredag
Beef estofado serveres med ris og salat.
Allergener: Sulfitt
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo