Meny Fridtjof Nansens vei 17-19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 38

 

 

Mandag

Kjøttboller av kylling med potetstappe.

Serveres med brunsaus og tyttebær

Allergener: Melk

Tirsdag

Ovnsbakt paprika fylt med grønnsaker, ris og urter.

Serveres med hummus, salat og tahini-hvitkløk dressing.

Allergener: Melk, sesam, sulfitt

Onsdag

Kylling chopsuey.

Serveres med ris og salat.

Allergener: Soya, sesam, bløtdyr

Torsdag

Sprøbakt torsk med grillet grønnsaker.

Serveres med poteter og kremet gressløksaus.

Allergener: Fisk, melk, gluten (hvete)

Fredag

Bao bun med langtids braisert svinekjøtt .

Serveres med asiatisk coleslaw og chili-majones.

Allergener: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!