Meny Fridtjof Nansens vei 17-19
Her finner du menyen for uken som kommer.
UKE 38
Mandag
Kjøttboller av kylling med potetstappe.
Serveres med brunsaus og tyttebær
Allergener: Melk
Tirsdag
Ovnsbakt paprika fylt med grønnsaker, ris og urter.
Serveres med hummus, salat og tahini-hvitkløk dressing.
Allergener: Melk, sesam, sulfitt
Onsdag
Kylling chopsuey.
Serveres med ris og salat.
Allergener: Soya, sesam, bløtdyr
Torsdag
Sprøbakt torsk med grillet grønnsaker.
Serveres med poteter og kremet gressløksaus.
Allergener: Fisk, melk, gluten (hvete)
Fredag
Bao bun med langtids braisert svinekjøtt .
Serveres med asiatisk coleslaw og chili-majones.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt

Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo
Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88
Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer
Kantinedrift Oslo