fbpx

Meny Fridtjof Nansens vei 17-19

Her finner du menyen for uken som kommer.

UKE 47

 

Mandag

Kjøttkake i brunsaus med grønnsaker, poteter og tyttebær.

(svin og oksekjøtt)

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Tirsdag

Gnocchi.

Serveres med ovnsgrillet zucchini, aubergine, piementos saus, parmesan og spinat.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Onsdag

Svinesnitzel.

Serveres med aspargesbønner, stekte poteter og peppersaus.

Allergener: Melk, gluten (hvete)

Torsdag

Fiskekaker.

Serveres med ertepure, dampet poteter, dillsaus og råkost blanding.

Allergener: Fisk, sulfitt, melk

Fredag

Beef estofado serveres med ris og salat.

Allergener: Sulfitt


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Kontakt oss
Step 1 of 2
Dra for å velge antall: 10


Kontaktinformasjon
post@realmat.no
tlf: 99 29 88 88

Fakturaadresse:
regnskap(at)realmat.no
Vi kan også motta EHF fakturaer

Kantinedrift Oslo

 

Ring oss nå!