UKESMENY BRUGATA 19

MENY UKE 3 – 2020. B19

 

Mandag Allergener:

STEKTE FISKEKAKER MED POTETER, REMULADE OG RÅKOSTSALAT.

FISK, MELK

Tirsdag

VEGETARISK LASAGNE. SERVERES MED TOMATSALAT OG RØMMEDRESSING.

 

*     GLUTEN (H), EGG
   
Onsdag
KYLLING TIKKA MASALA MED DAMPET RIS, NANBRØD OG RAITA.
MELK
Torsdag

FISH AND CHIPS PÅ LYSINGFILET. SERVERES MED  TARTARSAUS.

 

FISK,  GLUTEN (H)

Fredag
ASSORTERT PØLSER MED POTETSTAPPE OG PASSENDE TILBEHØR.

 

MELK

Allergener

FISK, MELK, GLUTEN (H=HVETE), EGG

 

Vegetar: *

 

 

 

 

 

 

 

Call Now ButtonRing oss nå!