UKESMENY BRUGATA 19

MENY UKE 46 – 2019. B19

 

Mandag Allergener:
STEKTE KJØTTKAKER. SERVERES MED KOKTE POTETER, BRUN SAUS, TYTTEBÆR OG SYLTEAGURK.

MELK

Tirsdag

INDISK GRYTE MED SPINAT, BØNNER, LINSER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED DAMPET RIS.

 

   
Onsdag
BURRITOS MED PULLED PORK, PASSENDE GRØNNSAKER, SALSASAUS OG RØMME.
Torsdag
OVNSBAKT TORSK MED POTETSTAPPE, CHORIZO SAUS, PETITPOIS OG GULERØTTER.

 

FISK, MELK

Fredag
PERUANSK KYLLING MED ESCABECHE, GRØNNSAKER OG KOKTE POTETER.

 

 

Allergener

MELK, FISK

 

Vegetar: *

 

 

 

 

 

 

 

Call Now ButtonRing oss nå!